Wednesday, 22 February 2012

Ekspo Buku Islam 2

sumber: sinergi ilmu

"SUBURKAN JIWA DENGAN ILMU,
SIRAMI IBADAT DENGAN AMAL"


p/s: Kepada korang yang tinggal berdekatan Putrajaya, bolehlah datang ke ekspo ni ya! Bermula Jumaat ni (lusa).

15 comments:

  1. best nye kalo dekat...hubby saya ske buat koleksi ni, mesti banyak yg best2 ni :)

    ReplyDelete
  2. jauhlah!!....nanti awak kalau pergi buat entry yerr..

    ReplyDelete
  3. Bestnya Ujie....kalau ada kesempatan memang nak pergi....

    ReplyDelete
  4. saya mencari buku economic in islam n sejarah financial n economic islam dulu2..mana nk dapat ek...

    ReplyDelete
  5. aku ucapkan buat kawan semua selamat menyuburkan jiwa dengan ilmu dan semoga Islam berjaya dimasa mendatang , jazakillahi khaira jazaa.

    ReplyDelete
  6. insyaallah....blh menambh koleksi buku ilmiah...:)

    ReplyDelete
  7. tihara:
    best..pastinya. oh..suami tihara suka membaca ya..bagus!

    HJ:
    kamu tak ckp pun akak dah tau..^__^

    lieynanilaz:
    insyaallah..

    azmnor:
    cari kesempatanlah..sbb tak berapa jauh dari seremban ni.

    faiz:
    kalau tau publisher mudah sikit. boleh tanya direct. lagi satu, search kat internet..kot ada org jual.

    aisyah M.Y:
    terima kasih..insyaallah!

    aishah J:
    tambah..tapi tak abis2 baca ya?
    saya la tu..

    ReplyDelete
  8. ujie pi tanya penganjur, bila nak wat ekpo buku ke manjung pulak? hehehehe

    ReplyDelete
  9. kalau dekat dah sah2 gi terjah...
    sebab nak cari buku 'terbang mencari syurga-imam ghazali'...

    kat dungun ni merata cari tapi takde..
    huhuhuh

    ReplyDelete
  10. TP:
    ntah diorang ni, ingat org kat tmpt lain tak suka baca buku apa..jarang sgt ada kat tmpt lain kan.

    eita:
    eita carilah kat internet. mesti ada yg jual online. kalau tak, akak tlg nak?

    ReplyDelete
  11. Ujie : business strategy la dorang tu. tumpu pada bandar2 dan tempat2 yang ada potensi untuk mengaut keuntungan sahaja. atau mungkin juga kurang sambutan pada kawasan luar bandar

    ReplyDelete
  12. TP:
    betul tu, dasar org niaga..nak yg ada potensi untunglah kan..

    ReplyDelete
  13. tima kasih...nanti kita try usha2 dulu...

    ReplyDelete
  14. mgkin blh pergi nanti..heee

    kalau sempat sbb sllnya weekend dok umah rehat je..:)

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...