Wednesday, 25 April 2012

Pemenang "Teka dan Menang NOVEL (2)!"

Mudah kan? Sebab novel tu memang nak dibagi kat kawan-kawan pun. ^_^

Ni gambar asal...
Bangunan Stesen Keretapi Ipoh..jawapannya.
Bangunan ni terkenal. Tapi kalau tak tau, boleh cari dalam entri blog ni di bawah LABEL 'Jalan-jalan'. Tak perlu selongkar semua pun.

TAHNIAH kepada yang pantas menjawab:
Pertama: SYUHADA 
Kedua: FIEDA
Ketiga: MIE 

Sayang sekali..ada yang menjawab betul dengan pantas, tapi komen dibuat bukan di entri 'teka dan menang'. Tak dapatlah saya terima penyertaannya. Maaf ya.. 

Selaku yang pertama, Syuhada dapat novel pilihannya iaitu Andai Kau Jodohku.
Kepada Syuhada, Fieda & Mie sila beri nama, alamat pos & no. telefon kepada saya di halifa02@gmail.com untuk urusan penghantaran ya. 


19 comments:

  1. kak fieda dh email.tq ujie..

    ReplyDelete
  2. alorr..yana tak sempat join pun..huk2..

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang. :)

    ReplyDelete
  4. adakah una org yang post pada enntry yang salah itu ?? huhu.. sedehnye... =(

    ReplyDelete
  5. CIK UNA:
    a'ah..una jwb kat entri PBAKL. akak pun rasa sedih tau Una.
    Tapi nak buat camne.. Jgn sedih2 lagi ya..

    ReplyDelete
  6. alamak... dah betul tp terlewat plak... xde rezeki... tahniah buat pemenang

    ReplyDelete
  7. tahniah semua..selamat membaca novel.. :)

    ReplyDelete
  8. sy betul jugak...tang ipoh tu...hahahaha

    ReplyDelete
  9. Nape sy selalu terlepas nie? Uwaaaa!

    ReplyDelete
  10. MUNNA:
    at least, ada la idea nak teka ya..^__^

    PAA:
    sbb fara nak kasi can kat org lain..hehe

    ReplyDelete
  11. tak sempat jugak nak join....
    tahniah...

    ReplyDelete
  12. tahniah . huhuhu eyda terlambat . wuwuuu T_T

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...