Friday, 6 April 2012

76 Komen Dari CTK!

Malam tadi masa sedang menikmati hidangan malam, dengar bunyi email masuk dengan kerap. Tapi takdelah pergi tengok, urusan keluarga didahulukan. Bila selesai makan, masa basuh pinggan...ada lagi bunyi email masuk. Hati mula tertanya-tanya, harini (iaitu semalam) saya takde update entri..macamana boleh banyak komen masuk pulak? Kalau ada entri baru pun, memang tak banyak trafik dan komen yang datang.

Segalanya terjawab! Komen-komen yang banyak tu semuanya dari cik adik CTK atau biasa dipanggil CT je. CT ni dulu memang rajin bertandang ke blog saya, tapi lepas tu menyepi sebab kembali belajar kat IPT. Baru-baru ni CT dah tamat belajar, tu yang dia muncul kembali. Muncul dengan cara mengejutkan bila terus bagi 76 komen untuk 76 entri! Saya kira satu persatu email komen dari CT tau.. TERIMA KASIH BUAT CT..sebab sudi selongkar catatan lama akak! Yang belum kenal dengan cik adik ni, boleh kenal kat SINI.



Nota: Widget bagi 'top commentators' yang saya gunakan ni, hanya mengira 2000 komen TERBARU. Sebab tu ada jumlah komen dari korang yang nampak menyusut..tapi rasa persahabatan dari korang tak pernah susut di hati saya!

21 comments:

  1. Yeay! Sy pun rs mcm nak pasang widget tu. Heheheh...

    ReplyDelete
  2. eh saye pn dh termasuk dlm teaman tp mesra!!hehe

    ReplyDelete
  3. CTK?salam perkenalan, baru follow ur blog...

    :)

    ReplyDelete
  4. wahh mesti terharu kan bila ada blogger yang rajin jengah dan komen kat blog kita kan.

    ReplyDelete
  5. rajin dia khatam komen entry2 yg terlepas..loyal reader, kena bagi anugerah ni hehe :)

    ReplyDelete
  6. wow 76 komen sekaligus....memang loyal betol ni....;)

    ReplyDelete
  7. hahahahaha,...rindu nk mengomen....
    da lme ct menyepi...
    da bleh on9,trus mengunjung blog2 yg selalu dtg blog ct...hehehe...
    akak pon setia ngan blog ct...thank banyak2 gak :D.

    malu lak ase...hahahaha...
    maaf menyemak :)

    p/s: thank semua...salam kenal..hehe :D

    ReplyDelete
  8. best dpt rakan blogger loyal mcm CT..jap lg nk terjah blog beliau juga hehe

    ReplyDelete
  9. assalam ujie..memang bagus ctk..

    ReplyDelete
  10. bagusnya CT..nak bkenalan lah..hehe

    ReplyDelete
  11. wah...bagus laa CTK nie..mesti dia suka dengan penulisan akak..hehehe.. :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. mesti bermacam2 perasaan bila ada loyal readers ni... nak jadi loyal reader akak lah >_<

    ReplyDelete
  13. dasat tu...
    terus menuju ke hadapan...
    hehehe

    ReplyDelete
  14. CTK:
    apa nk malu..bkn benda tak elok kan..
    Malu2 cat ya! ^_^

    HANAMIKO:
    kecik tapak tgn..nyiru akak tadahkan..
    ^_~

    EITA:
    Ha'ah la..ct dah jd no. 1!

    ReplyDelete
  15. biar betul ctk ni..hehehe

    #maaf sis,susah sangat sy skg ni..lepas okey,lepas tu datang bad mood balik..sabar jela..

    selamat mlm sis^^

    ReplyDelete
  16. wah..byk nya..ctk pun komen entri mawa sbyk 36..t'kejut jugak time 2..hihi

    ReplyDelete
  17. memang pulun abes-abesan ni reader tegar tu k.ujie..hehe..ok nak skodeng dia..:)

    ReplyDelete
  18. dekat blog saya pun ctk komen banyak.. cool giler! mungkin dia terlalu rindu nak lawat blog2 semua ni.. hehe

    ReplyDelete
  19. ya betul tu...rasa nak pasang juga tapi takut berat nanti masa nak load page. bukan apa blog temankan byk gambor2... kalau time takde gambor2 ok lah.

    :(

    ReplyDelete
  20. wahh banyaknyaaa ctk komen sekaligus..hee

    nama ira ada di situ..;p

    ReplyDelete
  21. hahaha...malu2 tenuk kak...hahaha

    #thank semua (^_^)

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...