Friday, 27 January 2012

Biar Gambar Bercerita #6

 


p/s: pertama kali jumpa...

28 comments:

  1. pertama kali juga nmpk... gmbr tandas tak de ek

    ReplyDelete
  2. (B) pun dia gantung gakk...satu yang dipuji ialah sikap jujur kedai nie..kalau orang lain senang2 tipu dan gantung je(A)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. selalunya nampak kat kedai makan je..tandas pun ada rupanya..:)

    ReplyDelete
  4. pss : k.ujie..ooh k.ujie pon pnh apply gak ea utk kpli..jauh gak tu..tp kalo btl nk blh je kan..ngeee..tp dah hubby xbg xpela..skang k.ujie keja mn?

    ReplyDelete
  5. khaifaiz:
    hehe..gmbar tandas? karang pelik pulak org tengok..masuk toilet pun amik gmbar. ^__^

    niza:
    a'ah..bersih, ada sedia sabun & wangi walaupun bukan tandas baru.

    j.ira:
    dpt gred B la tu..

    azlan:
    betul jugak tu kan..
    tapi kalau tengok tandas tu mmg sesuai dgn gred B pun.

    diana:
    tu pasal..jakun jap. tapi bagusla buat gini.

    tea:
    tandas pun kena AUDIT..bagus kan!

    j.ira:
    akak siap lancarkan mogok sbb nak pegi tau..tapi..huh!
    skrg jd pengurus rumahtangga je lah. ^__~

    ReplyDelete
  6. owh dah biasa nampak dah utk tandas.

    ReplyDelete
  7. tak jumpa sbelum ini.lepas ni kena audit gak la tandas uma sy tu kak..hehe asal template lain mcm je?saja2 tukar ke??

    #adik manja ke?kalau ppuan kim salam.hehehe kalau laki,hulur salam perkenalan..hahaa slmt malam kak^^

    ReplyDelete
  8. cer buat kat seluruh Malaysia...baru seronok nak masuk public toilet..huhu.

    ReplyDelete
  9. TP:
    kat mana yg biasa nampak tu? cameron ke..

    WS:
    haa..bagus tu! audit tandas sendiri..
    bosan dgn template sblm ni, yg ni tgh dlm proses tukar. biru ni tak sedap kat mata ke achie?

    *adik prmpuan..bkn manja tu, ngada-ngada! ^_^

    lieyna:
    sepatutnya la kan..apsal diorang tak buat ekk??

    ReplyDelete
  10. kalau dapat A..terus leh landing kat toilet tu kot..hihik2..patut kt tpt lain kena baut mcm ni jugak.. :)

    ReplyDelete
  11. negeri terengganu tue..tmpt lahir cik tom.. ;)

    ReplyDelete
  12. kat kedai mamak di ipoh. di lumut pun ada la ujie.

    ReplyDelete
  13. 1st time juga nampak ni..
    mesti tandas ni bersihkan..

    ReplyDelete
  14. tihara:
    hahaaa..itula, teringin gak nak tengok yg dpt A.

    lia:
    kelako kan??..tapi sgt bagus!

    cik tom:
    suke la tu ya..^__^

    TP:
    ohh..gitu.
    ipoh & lumut, dah penah sampai tapi blm terjumpa toilet ada gred.

    ReplyDelete
  15. lily:
    mmg bersih..walau bkn tandas baru.

    ReplyDelete
  16. ujie baru ajer letak kot tapi kedai mamak punya la. tandas tu kepunyaan rest.mamak tapi building tandas tu di luar building rest.mamak

    ReplyDelete
  17. pertama kali tengok jugak..tandas pun audit..kelass ganu..hehe

    ReplyDelete
  18. bz nampak sis..hehee

    selamt malam ye..semoga sihat selalu hendaknya..amin3

    ReplyDelete
  19. sy suka header sis sbelum ni,template ni adik sy ada pakai..tapi dia tak main blog dah skg ni..ermmm

    #anak ppuan biasanya memang mgda2,geram tapi sbnrnya kita sayang..takde adik ppuan,ada adik laki je..tapi sy syg adik sy tau..hehee

    slmt malam kak..

    ReplyDelete
  20. sy suka header sis sbelum ni,template ni adik sy ada pakai..tapi dia tak main blog dah skg ni..ermmm

    #anak ppuan biasanya memang mgda2,geram tapi sbnrnya kita sayang..takde adik ppuan,ada adik laki je..tapi sy syg adik sy tau..hehee

    slmt malam kak..

    ReplyDelete
  21. TP:
    hmm..bagus2!
    kalau jumpa semua toilet ada gred, baru best.

    prettywrite:
    kalau nak buat, boleh aje kan.
    tandas pun boleh audit apa..^_^

    WS:
    mlm ni tak busy, baru nak buat entri..thanks atas doa achie ya!

    *header baru blm buat. akak mmg gitu, cpt bosan..tu selalu tukar baju blog ni.

    ReplyDelete
  22. selalu jumpa B....jarang jumpa A..tahap mana ntah A? tandas hotel kot? huhu

    ReplyDelete
  23. munna:
    hati ni tertanya2 gak..kat mana A?
    kalau premis makanan, biasa dpt A fast food.

    ReplyDelete
  24. oh...tndas pon bley audit eh??? hehehe

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...