Monday, 12 March 2012

Digital Mukmin

Untuk peminat fotografi, saya nak ajak korang berkunjung ke laman web fotografi Ustaz Azhar Idrus (UAI).

Saya sertakan sedikit gambar dari digitalmukmin.com untuk tatapan korang:

Sunrise At Tanjung Lumpur..Part 2
Gambar ni ada cerita...ada jiwa!
Little Spider At Lunch..
Serangga kecil...model yang unik!
Pak mang Kiter..Versy Fixie
Tak perlu model wanita seksi...gambar ni cukup menarik!

p/s: Kalau berminat nak tau serba sedikit kisah UAI, sila dapatkan majalah ANIS keluaran Mac 2012.

18 comments:

  1. ya bagus tuk blajar...tapi lama dah tak update.tahun lepas selalu update...

    mgkin ustaz tak punya masa yg lapang kebelakangan ini

    ReplyDelete
  2. dia ada pembantu kan update fb n web ni..maybe semuanya tgh bz..suka perjuangan UAI tarik anak-anak muda..siapa sangka dengan slang ganunya yang pure tu tetap org boleh terima je walo susah nak paham..

    ReplyDelete
  3. TP:
    Yg kerap dia update kat Fb. Rasanya tiap hari ada je hasil shoot. Kat web ni yg last bln Feb. lps.

    TIHARA:
    Mmg kelebihan buat ustaz ni, sbb hobi dia hobi org muda skrg.

    Mmg susah sikit org Selatan mcm saya nk paham, tapi lama2 dgr bolehlah jugak.

    ReplyDelete
  4. bakat UAI dalam bidang photography pun tak boleh dinafikan kak??hehe..lawa gambar2 dia..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. menarik...mmg ustaz azhar suka ambik gambar..ada aritu nmpk gambar dia dok ambik gambar daun2...

    ReplyDelete
  6. ustaz zahar memang berbakat...hari tu nampak dia kelek kamera...besar punyer....

    gambo serangga tu comel..

    ReplyDelete
  7. tak sangak ustaz yang ambik gambar ni kan..sangat menarik...

    ReplyDelete
  8. nak terjah jugak... tq for info

    ReplyDelete
  9. hebatnya shoot2 ustaz azhar ni..terpukau tengok..suka tgok gambar2 macam ni..tenang n banyak makna dari gambar model yg terangkat ketiak sana sini..

    ReplyDelete
  10. Salam Ujie..,

    saya suka tengok gambar2 bagini....Ianya menceritakan segalanya.

    ReplyDelete
  11. kak jom join
    http://zitaomar.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-apit.html

    ReplyDelete
  12. cantiknyaaaa gambar!

    subhanallah..

    ReplyDelete
  13. sy sukaaaa sgt gmbr2 ustaz..ustaz pakai camera yg regenya bleh bli kete tau...hihi..cantik!

    ReplyDelete
  14. aduhaiiii
    indah digambar
    realiti mest lag indah :)

    ReplyDelete
  15. memang cntik sangat2!!!!!

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...