Thursday, 27 June 2013

Laa..Dah DUA Tahun!

Baru perasan, hari ni 27 Jun 2013 dah DUA tahun saya menulis di blog. Alhamdulillah...masih diberi kesempatan oleh-Nya. Walaupun blog ni belum pernah menjana pendapatan (tapi dah menjana hadiah), ia tetap mampu memberi kepuasan peribadi kepada saya. Sempena dah dua tahun ni, ada beberapa perkara nak saya abadikan di sini sebagai rujukan dan kenangan di masa akan datang...

Print screen : Statistik All Time

Print Screen : Antara sahabat blogger yang mewarnai hari-hari saya.
*jumlah komen yang tertera berdasarkan 2000 komen terbaru.

Dan untuk sahabat yang namanya bergaris (top 3) - EITA, TIHARA & JAY AR mohon beri nama, alamat & nombor telefon kat ruangan "contact me". Ada sedikit cenderahati sebagai tanda penghargaan. 

Kali ni mampu bagi kepada tiga orang je, Insya Allah lain kali boleh bertambah lagi. Yang pasti kehadiran komen-komen korang di blog ni sangat-sangat saya hargai. Komen tu sebagai medium komunikasi dan tanda ukhuwah yang terjalin. 

TERIMA KASIH ATAS RASA PERSAHABATAN INI. 


21 comments:

  1. tahniah kak... tak sedar dah 2 thn ye.

    betul tu, komen kawan2 menjadi pemangkin utk lebih bersemangat dalam berblog kan.

    ReplyDelete
  2. IZAN:
    Thanks..:)
    Ingat bulan jun start blogging, tapi takle ingat tarikh. Bila tengok 1st entry...rupanya tarikh arini.

    ReplyDelete
  3. Dua tahun berputar cepat benar berlalunya Ujie.. Tahniah dari kakak sebab masih boleh bertahan:)

    ReplyDelete
  4. wah kak ujie baru 2 tahun dh ramai follower n org yg komen..blog saye dh lapuk pn dok mcm tu jugak..haha

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Dunia maya juga boleh membina ikatan yang baik, kan? :)

    ReplyDelete
  6. Wah! Byk betul pageview. Sy pun tak terkejar. Heheheheh...

    ReplyDelete
  7. tahniah kak....

    jap je masa berlalu kan..

    nanti kita bagi ye

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah ye sis ujie..saya pun suka singgah sini bila berkesempatan blogwalking.tahniah tau..perghh tinggi tu pageview...all the best!!!

    ReplyDelete
  9. ni dah boleh panggil 'Otai' ni!

    ReplyDelete
  10. banyak jugak entry hits ye..tahniah..:)

    ReplyDelete
  11. Tahniah semoga bersemangat lg dlm menulis blog,kak Nurul lately xde mood nak buat entry ditambah lg dgn buzy kerja.

    ReplyDelete
  12. Tahniah Ujie... Akak pun baru dgn dunia blog ni... rajin2 tulis lagi ye ;)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah sekejap masa berlalu, kita kenal dalam dunia maya, mungkin pernah berselisih di dunia realiti, bertahun2 dulu..
    tahniah ujie :)

    ReplyDelete
  14. Terima kasih korang semua..:)

    ReplyDelete
  15. dulu nama saya tersenarai, disebabkan saya dah jarang bw, nama dah tergenggelam..

    kak ujie, semoga ukhuwah kita kekal panjang..

    ReplyDelete
  16. Tahniah kak..
    Wp baru berusia 2 tahun, blog akak dah ramai pengunjungnya. :)
    Semoga terus rajin menulis ye :)

    ReplyDelete
  17. tahniah buat mereka... kenal sgt eita & kak tuha,.. tp kenal kat alam maya jgk

    ReplyDelete
  18. tahniah bt mereka..smalh dgn sy :) dh 2thun dlm dunia blog

    ReplyDelete
  19. betul kak..blog zi walaupun suam2 je tapi beri 1 kepuasan tau..walaupun tak sampai setahun berblogging tapi dah jumpa kak ujie, doc.najwa,makcik kantin, mak juariah,mun (haha wajib jumpa)..memang best

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...