Friday, 9 September 2011

Kak Diana Review Blog Saya!

Bulan lepas saya ada join segmen 'Review Blog',
anjuran Kak Diana.

Dan semalam blog saya ni sudah pun kena review.
KLIK DI SINI jikalau nak membaca komen dan saranan Kak Diana.

Terima kasih ya kak!
Adanya segmen begini, bolehlah kita tahu pandangan orang pada blog kita.

11 comments:

  1. wah.. bestnyer kena review.. hehe..

    ReplyDelete
  2. bagusnya orang komen...nanti boleh perbaiki kelemahan

    ReplyDelete
  3. Lia: selain kena review..dah dpt tambah kenalan baru. ^__^

    adylia: yaa..betul!

    ReplyDelete
  4. betol tu ujie.. untungnya kena review ni kita akan dapat tau pandangan orang terhadap blog kita. ye la, kita nampak dah ok, tapi pada pandangan kita je kan.. pandangan orang yang melihat dan membaca tu harus amek berat jugak. :D

    ReplyDelete
  5. Salam Ujie.

    Tahniah sbb kena review. Selain dpt tau pandangan blogger lain trhadap kita, ia juga akn meluaskan persahabatan di alam blogger

    ReplyDelete
  6. Tahniah ! blog ni dah ok..tapi kalau nak tambah lagi menarik kena dengar juga pandangan blogger lain..:)

    ReplyDelete
  7. Rara: pastinya akan ada perubahan pd blog slps ni.

    ReplyDelete
  8. untung lah di review hehe ..
    ujie ni orang jawa ke ?

    ReplyDelete
  9. huhu...nak jadi direviewkan..boleh..?haha

    ReplyDelete
  10. alif: a'ah..jawa johor. Yok ngomong jowo! ^__^

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...