Monday, 30 September 2013

Hobi dan Minat...

Hobi dan minat mereka....
Saya cuma suka tengok je. Macam-macam rupa dan gaya.







Lokasi : Perkarangan Stadium Tertutup Nilai, Negeri Sembilan.

16 comments:

  1. kalau minat apa saja boleh jadi,
    hobi ni memang bnyak pakai duit.
    tapi hasilnya memang terbaek.

    ReplyDelete
  2. kalau dah minat mmg tak boleh nak kata apa kan. sanggup berhabis duit utk minat mereka tu.

    ReplyDelete
  3. Kalau dah minat duit habis pun tak pe... janji bahagia

    ReplyDelete
  4. macam rupa ada kalau dah minat kan ujie

    ReplyDelete
  5. Oh... macam musim pulak dah ye Ujie. DiJB ada juga di Nusajaya tapi kakak tak pergi tak ada masa, sabtu ke rumah mak sedara nak pergi haji, ahad jenguk anak dan ada solat hajat.. tengok gambar ajelah..

    ReplyDelete
  6. lor, tadi blog maszull pun cerita pasal kereta 'berhias' macma ni jugak tapi kat depan legoland. saya seram sejuk jer tengok.

    ReplyDelete
  7. KAK NI:
    Seram sejuk nengok muka kat gambo last tu ya.. :)

    ReplyDelete
  8. Kreatif betul lah mereka.. akak pun suka tengok :)

    ReplyDelete
  9. autoshow....hehe..memang best gak kalau dapat pegi tengok..kekadang dorang perabis utk kereta lagi mahal dari harga kereta...hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. Saya cuma minat tengok, tapi tak minat hiaskan kereta lebih2. Yg penting enjin dan tayar Ok....

    ReplyDelete
  11. banyak nyer piala ....
    sanggup berhabis kerana minat....

    ReplyDelete
  12. minat saya tengok saja...saya tak minat pada pengubahsuaian kereta ni.

    bair pakai sportrim ataupun tinted cermin kereta juga saya tak buat dari kereta saya beli sehingga habis bayar.
    bukan kedekut...tapi saya selalu naiki kereta pada waktu malam. jadi saya rasa tak perlulah semua tu kan.

    tapi saya banyak habiskan wang belanja saya pada aktiviti outdoor dan camera saya hehehehe

    ReplyDelete
  13. yg siap letak piala tuu
    pasti berabis duit macam nak giler kan ..
    skrg barang dah naik harga rata2 apa yg mereka dpt erkk huhuh

    ReplyDelete
  14. Dah jadi mcm blog Gila MOdified ni Ujie. Blog abg Khairul Hassan. Heheh. Saya tak minat sgt dgn modification ni, cuma rasa kagum je dgn owner yg sanggup berabis utk bikin keta dan selalunya kretif.

    ReplyDelete
  15. kalau dah minat mcm ni x blh kata apalah.. cuma rasa mcm membazirkan....

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...