Tuesday, 24 April 2012

PBAKL 2012


PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2012 (PBAKL)
atau 
KUALA LUMPUR INTERNATIONAL BOOK FAIR 2012 (KLIBF)

TARIKH: 27 APRIL 2012 - 6 MEI 2012
TEMPAT: PWTC, KUALA LUMPUR.

* Tips: Sila pergi awal untuk memudahkan dapat tempat parking dan untuk mengelakkan kesesakan terlampau dalam dewan.

***********************************

Kepada peminat buku terbitan PTS, ada banyak aktiviti yang disediakan di booth PTS.
Juga ada diskaun dan hadiah percuma. Nak tau lebih lanjut, sila KLIK DI SINI.
Bagi yang ada kad pelajar, jangan lupa bawa kad untuk mendapatkan diskaun 25%! 


p/s: Tahun ni saya tak pegi kot, tak larat nak bersesak lagi dah.
Lagipun novel Sunan Musafir (penutup siri Laksamana Sunan), karya Ramlee Awang Murshid tak dapat dijual pada masa tersebut atas masalah teknikal.

13 comments:

  1. Uji..acik dulu pun x pernah tinggal..bula 2007 sampai sekrang tak pernah pergi..sejak pindah keseremban la tu

    ReplyDelete
  2. dh lame x pergi pesta buku..bz pegi karnival kerjaya je..huhu

    ReplyDelete
  3. Last sy pegi ms rombongan sekolah rendah dulu. PAstu pnh mimpi2 kene tgl dgn bas sekolah sbb realitinye mmg sy hampir2 kene tgl dgn rombongan sekolah tu.

    uWaaa!

    ReplyDelete
  4. bestnya novel RAM..bca novel dia tak bosan..lagi nak tau sampai ke hujung story..hehe padahal baru baca satu je novel dia..novel belahan jiwa tu best la..sbb mcm reality je bila baca ada tulis tarikh n nama tempat kejadian, sekitar era 70s ..thanks ujie :)

    ReplyDelete
  5. nak tambah tips..kalau malas nak cari parking guna laa LRT..hehehe..sy kalau ada apa2 event kat PWTC sy guna LRT jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. tahun ni kena pergi juga.. sebab tahun sebelum2 ni tak pernah pergi.. sadis sungguh ..

    ReplyDelete
  7. ACIK:
    wah..rajinnya!
    saya pulak baru mula beberapa thn ni, sejak pindah selangor.

    CAHAYA K:
    tgh bz cari kerja ya?
    takpe, dah dpt kerja sesuai..boleh dtg pesta buku pulak. tiap thn ada.

    PAA:
    jauhnyaa mengenang!

    TIHARA:
    betul..excited nak tau penghujung citernya.

    *novel belahan jiwa..hehe saya belek sikit2 je. tak perasan gaya penceritaannya.

    AZLAN:
    iyelah..sblm ni pun akak mmg guna LRT je. sejak 2 thn lps baru bawak keta..

    HANAMIKO:
    kena berusaha pegi tu, klang tak jauh sgt nak ke PWTC. sekali pun jadi..ada pengalaman.

    ReplyDelete
  8. Setakat ni sy baru ada 2 buah buku Ramlee Awg Murshid ni. Seronoknya pesta bukuuuu. Klu dekat boleh la pi.

    ReplyDelete
  9. Setiap thn opis mesti buat rombongan ke pesta buku di PWTC nie....

    ReplyDelete
  10. kat PWTC ke...xlarat nak bersesak berebut naik tren...asyik kena himpit aje...buku yg beli kat pesta buku islam putrajaya pn ada yg belum dibaca..hehee

    ReplyDelete
  11. teringin sangat nak gi..

    ita pun tengah membilang hari ni nak samabr sunan musafir...

    ReplyDelete
  12. Nak try teka la kak ujie.. Hehe japan dia:- Ipoh Railway Station.. Beryl tak akak??? Una nak novel no3 tau.. Hehe tak menahan, madam betul je jawapan kan...

    ReplyDelete
  13. x sbr nak pegi..dah ada beberapa novel yg nak dibeli..hehe..

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...