Tuesday, 12 July 2011

'Followers' Ku Halimunan?

Opss..jangan salah sangka ya. Bukan kawan-kawan yang follow blog ni jadi halimunan, tapi kotak 'Followers' tu. Sejak semalam 'Followers' kat blog saya ni tak kelihatan. Samada dah ghaib atau jadi halimunan. Tapi rasanya halimunan. Dah cuba remove kemudian add semula, pun tetap sama. Cuba clear history..pun tak jalan.

Bila saya buka blog kawan-kawan yang lain, pun saya tak dapat melihat kotak 'Followers' tu. Rasanya masalah browser, tapi dah tak tau nak selesai  macamana. Buat masa ni saya follow kawan-kawan ikut cara kedua - melalui Dashboard.

Kalau ada yang tahu, tolong bantu saya ya!

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dah okey sendiri. Rasanya bukan ada masalah pun, cuma google upgrade 'Followers' tu.

    ReplyDelete
  3. macam2 masalah pulak...
    hari ni akak sampai sakit kepala 'sebab memikir sangt pasal blog..
    sebab tu dah malam baru balas jejk kengkawan..
    macam ada ketoi batu kat kepala ni..

    ReplyDelete
  4. Akak tak perlu risau..even kat bloglist tu tak update, saya selalu jenguk blog akak.

    ReplyDelete
  5. ntah laa..masalah dari pihak blogger kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ujie..,

    dah OK dah... diaorg buat penyelenggaraan penambahbaikan tu..

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...