Friday, 1 July 2011

Bermasalah Untuk Sign In Blogger.com?

Semalam saya memang bermasalah dengan Blogger.com ni. Mula-mula cuma tak boleh nak 'insert image' pada 'new post'. Lepas tu langsung tak boleh nak 'sign in', yang keluar 'BAD REQUEST'. Dah malam baru terfikir nak cari jawapan...lalu menemukan saya dengan blog Mira Edora ni. Dia ada buat post cara nak selesaikan masalah saya.

Alhamdulillah, saya dah boleh sign in! Caranya mudah je..clear browsing history! Terima kasih Mira...

5 comments:

  1. wah..baru buat blog ye???
    bagus2..selamat berblog..
    sebaiknya kotak komen tukar ke pop up window..lebih mudah nak komen..
    klik kat setting-->comment--->Comment Form Placement-->klik kat pop up window.dan tekan save.

    ReplyDelete
  2. diana: tima kasih byk2 atas tunjuk ajar. saya dah buat!

    ReplyDelete
  3. tahniah..lebih mudah nak komen..kan??:)

    ReplyDelete
  4. a'ah la. kalau ada apa2 lagi, sila la bagi tunjuk ajar kat saya ya!

    ReplyDelete
  5. sama sama ujiee :) ape yang mira boleh kongsi mira kongsi :) tapi bukan filem KONGSI tau hhehhe

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...