Thursday, 26 January 2012

Terima Kasih Kepada...

Selama menulis blog ni, saya belum pernah buat entri khusus untuk mengucapkan terima kasih kepada teman-teman blogger yang memberi hadiah. Semalam saya baru je terima hadiah yang di pos oleh cik adik Yana Prettywrite, terus terfikir nak buat entri begini.

sumber: google

TERIMA KASIH kepada blogger-blogger berikut:
  1. ibrahzine.com - peraduan pertama yang saya join dan menang saguhati baju kaftan.
  2. Ummi - dapat hadiah saguhati juga..top-up RM5.
  3. Achie - juga kepada Eyda sebagai penganjur bersama. Sekali lagi saguhati..top-up RM10.
  4. Tihara - main teka nama tumbuhan..hadiahnya 'blog review'. Bagus sebab boleh promosi blog saya!
  5. Yana Prettywrite - main teka harga tuala pulak..hadiahnya keychain permata biru. Saya suka biru!
Semoga teman-teman yang murah hati ni akan terus berjaya dalam dunia blog! Terima kasih daun keladi...

16 comments:

  1. wah..murah rezeki...semua ujie sapuuu. :)

    ReplyDelete
  2. k.ujie!

    nak tgk gambar pizza..hee

    ira lupa nk ckp..lepas dah adu lembut2..then wat doh pizza tu kena rehatkan dia supaya doh tu naik...huu..ke akak terus bakar?

    ReplyDelete
  3. wahh sgt bertuahnye dpt byk hadiah..

    ReplyDelete
  4. niza:
    alhamdulillah.
    saguhati je..yg utama tak pernah.

    gedek:
    uncle..geng maya yg kelako!

    j.ira:
    nanti2 la kalau jadik cun. malu la..
    yg tpg tu mmg dah biar 1/2jam, maybe yis sikit sgt. esok2 nk try lg!

    tea:
    asalkan namanya hadiah..mmg rasa bertuah. ^_~

    ReplyDelete
  5. saya pun ada dapat hadiah dalam 2,3 minggu ni..tak sempat nak buat entry..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah ujie..murah rezki :)

    ReplyDelete
  7. diana:
    diana ada menang GA tihara kan..syok2!

    lieynanilaz:
    ada la sikit2 tuah tu..^__^

    rara:
    dah ckp 'sama2'..rara kena bg hadiah gak ni!

    tihara:
    time kasih tihara..blogger yg rajin bg hadiah.

    ReplyDelete
  8. tahniah ujie..kadang2 entry penghargaan tue perlu spya kita ada rasa menghargai blogger lain+eratkan lagi ukhwah..

    ReplyDelete
  9. aishah:
    syukur..^__^

    cik tom:
    hehe..ok, lepas ni saya pasti akan buat setiap kali dpt hadiah.

    ReplyDelete
  10. ehh..akak suka biru ya..ada instinct la yana kiranya..hehe..
    double suka kalau akak suka..:)

    ReplyDelete
  11. prettywrite:
    hmm..itulah, mcm tau2 je yana!

    ReplyDelete
  12. tahniah2...semoga rezki bertambah2..hehehe

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...