Wednesday, 16 January 2013

Terima Kasih Eita!


TERIMA KASIH EITA...
FM comel ni selamat saya terima semalam.
Ni hadiah sebab berjaya main teka-teka harga kat entri INI.

Korang yang masih belum kenal cik adik ni, bolehlah ke blog Eita.
Coretannya boleh buat korang tersenyum..ketawa sorang-sorang. ^__^


p/s: Beberapa hari ni tak menulis blog...ada sikit urusan dan mood menulis yang surut.

21 comments:

  1. cantik...tahniah..
    salam perkenalan dri sya..jom follow..

    ReplyDelete
  2. hihihihi.. unik ... kan ladybird fm ssh nak jumpe... manelah eita dpt beli ni...

    ReplyDelete
  3. wah...comeynyer datuk eita ni bagi fm..

    ReplyDelete
  4. sibuk ke..padan pun lama tak nmpk ujie..

    ReplyDelete
  5. FIEDA:
    sibuknya sikit je, mood bukak blog yg merosot..:)

    ReplyDelete
  6. tahniah kak :D dah ramai dah yang perasaan menulis blog mulai surut.. termasuk saya :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah ujie.. Best berblogging kan.. Kawan dapat.. Hadiah pun dapat..

    ReplyDelete
  8. cantik sangat..zi pun suka kumpul fm..

    patut la lama tak nampak.skang mood dah ok kot

    ReplyDelete
  9. No wonder kakak rasa macam lama tak masuk sini. Rehatlah dulu Ujie.

    Cutelah FM ladybird tu.

    ReplyDelete
  10. semoga mood kembali pasang ya!

    ReplyDelete
  11. tahniah kak ujie..hehehe..FM tu apa ek???tu mouse ke tu??hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. comel....best kan dpt hadiah.. :)

    ReplyDelete
  13. AZLAN:
    FM = fridge magnet
    kalau ada mouse gini, mmg sgt comel!

    ReplyDelete
  14. sweetnya fm tu kak ujie. izna suka ladybird!

    ReplyDelete
  15. sama kak...


    ita sekarang ni pun dah makin mals jugak..
    balik keje tau nak tido je

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...