Friday, 23 December 2011

Jom Tingkatkan Ranking Alexa



Kali ni saya nak join segmen review Alexa anjuran Kak Diana.
Cara nak join pun sangat mudah!
Cuma lepas join ni bukan duduk saja-saja tau, ada kerja yang kita kena buat selepas 1 Januari 2012.

JOM JOIN...CUMA KLIK PADA BANNER DI ATAS!


12 comments:

  1. yer ker??hehehe..ok2..saya pun nak join laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. azlan:
    awak wajib join sbb nama dah kena sebut dgn k.diana tau..

    ReplyDelete
  3. Salam Ujie...,

    apa ker bendanya tu....

    ReplyDelete
  4. azmnor:
    haha..bdk yg nama ALEXA tu ya?
    saya pun tak berapa paham. ni join nanti2 baru paham.

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi join..insyaallah..dah join nanti kompem hari2 nak kejar rank..ekekeke

    ReplyDelete
  6. Join jugak segmen ni :) semoga ranking bertambah baik kan...

    ReplyDelete
  7. alamak tak terkejar ranking..rasanya diana bukan kak diana..kita yang kakak dia..hehe :)

    ReplyDelete
  8. tihara:
    nasib awak bgtau..
    diana muda 2thn dari kita daa..^__^

    ReplyDelete
  9. melawat ujie hehehe saye pon join gak segmen ni jemput2 la datang sini http://www.areliff.com/2011/12/jom-tingkatkan-ranking-alexa.html

    ReplyDelete
  10. nak join jugak tapi nak study dulu ni kak tak berapa paham..hehhe

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen..fiza datang dari blog kak diana

    ReplyDelete
  12. alexa tu ape ye kak..hehehe

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...