Thursday, 29 January 2015

Segmen Bloglist Feb-Jun by Cik Manis



Jom join segmen mudah anjuran cik adik Inani!
Korang boleh klik banner menggoda kat atas ni untuk join. 
^___^

12 comments:

  1. Macaron dia tu yg menggoda ye Ujie:)
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen,aku teringin nak join segmen ni lah
    tak terbuat-buat lagi
    sebab blog aku problem semalam :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join segmen saya. nanti semak senarai peserta ye
    http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-segmen-cik-manis.html
    All the best !

    ReplyDelete
  4. Dah klik pada banner tu, tapi tak faham, nnt dah join dapat apa? Dpt hadiah ke atau dpt jadi bloglist ke cemana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat macaron dgn dpt jadi bloglist...kottt!
      Nani je yg boleh jawab nih Lyd..:D

      Delete
  5. Singgah dari segmen yg sama dan follow awak..
    http://www.papaglamz.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik.html?m=0
    Jom la join GA Papaglamz..
    RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

    ReplyDelete
  6. singgah sini :)
    jemput balas kunjungan
    http://mellyareenza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Singgah blogwalking dari segmen yang sama :)

    Jom singgah kembali :)
    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik-manis.html

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...