Friday, 27 July 2012

Biar Gambar Bercerita #9


PUASA = RAYA = KAMPUNG

18 comments:

  1. cantik! huhuhu



    eyda teringin nak ada rumah macam rumah kampung, ada halaman luas, ada banyak pokok2.. ohsem gile kan? huhuhu

    ReplyDelete
  2. kalau tak puasa, tak raya, ramai yang tak blk kampung kan.. hihihihihi... nasib baiklah kampung dekat senang nak blk ....

    ReplyDelete
  3. shopping complex eh ni.....wujud suasana kg tu kat tgh2...

    ReplyDelete
  4. AISHAH:
    a'ah..Suria KLCC.

    ReplyDelete
  5. salam k.ujie..
    cantiknya umah 2..shopping complex kat sini pun cantik2 hiasannya..
    x sabar nak balik kg kan hehehe

    ReplyDelete
  6. ni yg rasa nk blik kmpung terus ni..

    ReplyDelete
  7. tapi takut kalau rimbun sangat pokok2 nya..mana tau ada haiwan liar menumpang..waaa....hahaha..

    tapi sangat sangat super teringin nak ada rumah dan tanah di kampung. best!

    ReplyDelete
  8. mggu dpn nk blk kmpung...yey!

    ReplyDelete
  9. Terasa suasanan hari raya makin hampir. Eceh. Padahal baru je 7 hari puasa. Kekeke. Nape ujie tak amik gmbr dalam umah tu? Baru la lagi feel.

    ReplyDelete
  10. Cool. Sy teringat tema kmpg kat Midvalley dulu....

    ReplyDelete
  11. raya kat rumah kg lagi best..suasana nya lain..teringat masa kecik2 dulu byk kenangan manis :)

    ReplyDelete
  12. tak sabar nak blk kg..salam kenal n follow sini jugaa

    jom singgah sni..
    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/lebih-ramai-lebih-meriah-dunia-blogging.html

    ReplyDelete
  13. kat midvalley ke kak?hehe

    pss : ira menari mcm2 tarian..ada 4 jenis..ago go, hindustan, dangdut tp xgelek pn..hihihi..ira solo y hindustan..hukhuk..suka2 kak..tu pn ira terpaksa buat :)

    ReplyDelete
  14. chantek betol teratak 2...mmg buat rasa nak balik kg ajer :)

    ReplyDelete
  15. memang meriah sgt kalau puasa n raya kat kampung kan kak....

    teruja tgk replika rumah tu. cantik!!!

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...