Wednesday, 27 June 2012

10 Entri Yang Selalu Dicari

Saya terlupa...hari ni genap setahun menulis blog.
Untuk jangkamasa setahun ni, saya nak paparkan 10 entri paling banyak dicari.
Tujuannya untuk kenangan dan rujukan masa akan datang. 
Memang tak banyak mana pageviews, tapi statistik ini tetap bernilai bagi saya.


Paling menarik, entri 'Shamsiah Fakeh' tu dipromosikan sendiri oleh penulis bukunya (Azzah AR) melalui laman Fb beliau. Dan entri tu mencatat sejarah sebab paling banyak mendapat 'LIKE' (23 orang), yang pastinya datang daripada peminat-peminat Azzah AR.

p/s: Apa entri paling 'hot' dalam blog korang? Share la..

22 comments:

  1. assalam ujie..kalau di blog acik yang bertarikh 19/4/2011 2,229 yang mencari resepi kuah dal
    kemudian resepi apam tepung beras 2133 dan satu lagi resepi apam tepung gandum 1146..kesimpulanya rasanya resepi la menarik minat orang mencari kan ujie.

    ReplyDelete
  2. sotong celup tepung...??best tu..kalau kat nuffnang entry paling top fieda puding roti..gi cek kat gogle tgk2 entry tu duk atas sekali..ermm..patut pun..

    ReplyDelete
  3. Bestkan bila entry kita dicari di enjin carian :) happy blogging...

    ReplyDelete
  4. cek kt blog tadi mmg puding roti jugak yg top..hihhi..

    ReplyDelete
  5. ACIK:
    Tahniah! Lebih 2000..byknyee.
    Yelah tu, saya pun kalau nak masak dok cari kat internet.
    Saya entri resepi ni mmg takde, lemau sikit bab memasak. ^__^

    FIEDA:
    sama mcm Acik la nih..resepi/makanan.

    ELIH:
    best la jugak..sbb tu saya sgt hargai walau ciput je pageviews tu.

    ReplyDelete
  6. petua menghilangkan batuk..haha
    ajaibnya dengan izin Allah, saya jarang kena batuk sejak keluarkan petua tu...alhamdulillah aamiin :)

    ReplyDelete
  7. Entry paling 'hot' dlm blog lily Tia Amelia..ramai kot yg nak mencuba produk ni..hiks..~

    ReplyDelete
  8. tahniah dh setahun berblog..ciktomtop entry rsnya apam polkadot...

    ReplyDelete
  9. paling tinggi 43 pageviews, macamana kira? takde yang hot kot, entri yang bikin panas hati ada la. hahaha!

    ReplyDelete
  10. TIHARA:
    nak cari gak la petua tu kt blog awak. sng bila nk guna.

    LILY:
    yelah tu..org cari testimoni yg asli.

    CIK TOM:
    thanks!
    Nampaknya entri masakan mmg laris!

    SM:
    43p/views pun hot apa..
    Lgpun tu cuma bonus utk happy dlm blogging je kan.

    ReplyDelete
  11. tahniah K.Ujie dah setahun eyh..macam2 carian kan..yana yang paling banyak carian setakat ni rasanya Jakel Kubang Kerian pasal baru bukak haritu..

    ReplyDelete
  12. Salam, Ujie.. Entry yg paling banyak hit kat blog saya ialah yang berkenaan persiapan perkahwinan. Pasal bunga telur, pasal gubahan.Padahal entry tu takde la best mana pun. Hehehe.

    ReplyDelete
  13. salam ujie..sotong goreng tepung?dapnyee boleh la try nnti hehehe

    sy punya xde kot yg top hehehe baru setahun jagung entry pun tah pape je

    ReplyDelete
  14. hahaha..entry sy yang paling banyak views adalah "video Lucah Melia Amelia"(1869 views)..hehe..sebenarnya nak cerita pasal kes video tu jer...mungkin tajuk dia nmpak catchy kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. blog suam kuku sy tu... ramai seacrh cara nak dapat baby lelaki .... yg kelakarnya seacrh baby kembar pun selalu masuk.. padehal takde pun entry tu....

    ReplyDelete
  16. sy baru cek stat sy nih...entri paling banyak view, entri cara buat bunga tisu...total 16,832 pv all time!

    ReplyDelete
  17. sy paling byk utk n3 hiv test =)

    ReplyDelete
  18. ita tak pernah cek langsung...
    tak sempat...

    ReplyDelete
  19. org selalu cari kuda kt blog aku

    ReplyDelete
  20. AZLAN:
    Haha..tajuk mmg penting nmpaknya!

    MUNNAFENDY:
    wow! 16k..sgt wow!
    Tahniah mun.

    EITA:
    apa yg busy sgt tu cik eita oi..^_~

    KHAI:
    kuda? Entri khai tunggang kuda kah?

    ReplyDelete
  21. tahniah dah sthn...saya usia blog pun lupa..hahaa. antara PV terbanyak entry saya tips atasi sesema,skt tekak n demam.bila la PV nak cecah riban2.huhuu

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...