Sunday, 13 November 2011

"My View My World Contest"


Ini adalah contest anjuran Cik Nuurul @ CN.
Terpanggil untuk join sebab syaratnya agak mudah.


Kat sini saya sertakan dua keping gambar untuk penilaian CN. Harap CN berkenan pilih gambar hasil lensa rasa saya ni ya!


Lokasi: Teluk Batik, Perak.

Lokasi: Kundasang, Sabah.
 
******************************
Kalau korang nak join, sila KLIK banner di atas!



11 comments:

  1. Semoga berjaya. bila tgk gambar kundasang tu terus rindui sabah

    ReplyDelete
  2. tea:
    sunset...saat yg indah!

    diana:
    thanks kak.

    shameel:
    saya mmg sgt suka sabah, byk khazanah alam!

    ReplyDelete
  3. wahhh..sangat2 cntik! gudluck kak :)

    ReplyDelete
  4. wah..sangat cantik tempat tu..

    Good Luck ye..^_^

    ReplyDelete
  5. Salam Ujie..,

    wah...cantik gambar yg dipertandingkan....teluk batik saya tak pernah pergi lagi...kundasang dah 2 kali pergi memang indah dan nyaman disana...

    apa-apa pun good luck....semuga berjaya...Insyaallah...aaminn.

    ReplyDelete
  6. utk semua..thanks for wishes.

    azmnor:
    kundasang..nyaman & tenang.
    sgt berharap dpt pegi lagi.

    ReplyDelete
  7. salam,sis,.

    hehe,.thanks sudi join, cntest yg senang ni,.hehe,.

    ape2 pun gmbar cantik,.nanti kite tunggu sifu sy yg nilai eh,.gdluck! hehe,.

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...