Thursday, 24 April 2014

1st GIVEAWAY BY DIANARASHID.COM

 
http://www.dianarashid.com/2014/04/1st-giveaway-by-dianarashidcom.html
 
Ini BUKAN entri penyertaan, tapi sekali lagi (sebelum ni dah pernah bagitau...) nak ajak korang join GA dianarashid.com ni. Sebab? Sebab blogshop saya antara penaja hadiah untuk GA ni. Hadiahnya...
 
http://almaribajuaisyah.blogspot.com/
Tudung Twist ni cuma RM39 dan Shawl pulak RM49.
 
Kalau korang dapat baucer ni, bolehlah beli apa-apa je produk yang korang suka. Asalkan tak lebih RM50. Kalau lebih boleh jugak, cuma kenalah tambah duit. Kalau kurang pulak, takde refund ya. Dan...percuma pos untuk 500gram yang pertama. Selain tudung (produk utama), korang boleh pilih t-shirt muslimah, kaftan lengan panjang, telekung kanak-kanak sulam strawberi dan sabun susu beras.
 
Selain blogshop saya, ada ramai lagi penaja lain yang menawarkan hadiah menarik. Kalau nak tau, boleh tengok kat SINI. Ikut hati, nak jugak join (sebab tertarik dengan hadiah penaja lain). Walaupun penaja dibenarkan join, tapi rasa seganlah pulak kan. Jadi, apa lagi? Jom meriahkan GA blogger Diana Rashid ni sebelum tarikh tutup 1/5/2014. Cuma klik banner GA di atas untuk info lanjut. Semoga berjaya!
 


16 comments:

  1. saya dah join,
    bagi lah saya menang sekali, heheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bluwek. Tak malu minta nak menang. Hahahaha.

      Delete
    2. saya bagi doa je lah ya...menanglah tiha..Amin!

      Delete
    3. Kau nak tudung kak?


      Aku tukar pulak ayat cliche aku kali ni.

      Delete
    4. Haah kak ujie, jahatnya saya.

      Kak TAB, aku doakan kau jugak la. Semoga kau menang, sebab lepas tu boleh kau belanja aku pulak. Kan?


      Yay!

      Delete
    5. lepas ni ko jadi top commenter blog kak ujie
      keh3..
      terer tak line aku macm tandas yewam tp aku still leh komen..
      ko mampu?

      Delete
    6. kau memang terror kak. line macam megi kari pun still boleh komen. hahaha.


      top commenter? tengok la kalau tak kena halau dengan kak ujie. hahaha.

      Delete
    7. Adik manis tata..thn lepas kakak tiha jadi top 3 commenters tau! Tengokla nanti kot tata boleh potong line kakak tiha..:D

      Delete
    8. Kak Ujie bagi moral support! Yayyyyyy!!!!


      chaiyok! chaiyok!

      Delete
    9. Eh, baru perasan. Adik manis tata la... hahahah.

      Ni yang nak senyum smp petang ni kak. Ho ho ho ho.

      Delete
  2. kalau sempat saya join hihihihi .. macam best jer .. macam menarik jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat-sempatkanlah ya yana. :)

      Delete
  3. Oh... best ni Ujie.
    Tak pun kalau nak sangat beli aje terus dari blogshop Ujie lagi senang hihi..

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen & gudluck...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gudluck utk diorang la..saya tak join, penaja je..:)

      Delete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...