Tuesday, 20 August 2013

Menang Telekung BADII'AH

Rezeki dipenghujung Ramadhan lalu. Sepasang TELEKUNG BADII'AH DHUHA!
Memang berminat sangat nak join bila nampak 'contest comment & share' ni kat Fb.
Terus join...dan merupakan peserta terakhir. 
Alhamdulillah...terpilih pulak sebagai pemenang.
Sangat-sangat sukaaaa...

Sebenarnya malam keputusan nak keluar (Ahad, 4 Ogos 2013), saya siap mintak suami doakan bagi saya menang hadiah telekung ni. Bila bukak Fb terkejut sebab betul-betul menang!


Dan ini hadiahnya...baru sampai tengahari semalam. Terus saya gunakan untuk solat Zohor.
Material cotton yang sangat selesa...lembut, ringan & sejuk.
Harganya RM180 kalau beli.


(gambar ni ambil dari fb Badii'ah)


TERIMA KASIH kepada pihak BADII'AH yang sudi memberikan hadiah ni.
^___^

JOM KE FB BADII'AH!

p/s: Ini merupakan kemenangan pertama saya melalui FB contest/giveaway.

16 comments:

  1. tahniah kak ujie, bertuah dapa telekung..

    ReplyDelete
  2. tahniah.. cantik telekung tu.. salam kenal yer..ila follow sini =)

    p/s: isi tabung Save22 kat sini =)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Kalau dah janji itu rezeki Ujie.. :)

    ReplyDelete
  4. Rezeki...alhamdulillah. Telekung cotton memang sedap di pakai, bila rokok kain tak berkumpul ke bawah semua.

    ReplyDelete
  5. tahniah! cantik lar telekung tu, terletak jer

    ReplyDelete
  6. tahniah kak ujie..zi ada 1 telekung macam ni.senang nak solat.tak pakai anak tudung pun xpe rambut tak kuar

    ReplyDelete
  7. Cantik telekungnya Ujie. Kakak suka cara jahitan pada kepala dan dagu..

    Tahniah!!

    ReplyDelete
  8. wah tahniah, mmg cantik telekung tu !

    ReplyDelete
  9. tahniah.... rezeki akhir ramadahan tue...

    ReplyDelete
  10. Tahniah, memang nampak comel sangat telekung tu....

    ReplyDelete
  11. tahniah kak...comel sangat telekung tu

    ReplyDelete
  12. Bestnya hadiah ni ujie. Saya kalo nak join contest saya tgk hadiah jugak. kalo hadiah best camni saya join la. Kalo hadiah yg takde kaitan sgt dgn saya, saya tak join la. Padahal macam la confirm menang. Hahah.

    ReplyDelete
  13. LYD:
    Samalah kita..nak join tengok hadiah dulu.. :D

    ReplyDelete
  14. congratulation kak..semoga lepas nie akak menang lagi...hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah =) tahniah kak

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...