Wednesday, 4 September 2013

Hasil Mengumpul 'Barcode' Dutch Lady



Dari selonggok barcode susu Dutch Lady....
Dapatlah redeem barang-barang ni. Yang dalam gambar ni penghantaran kedua.
Semua sekali saya dapat redeem 5 set bekas makanan, 6 helai tuala tangan dan satu payung. Ni hasil kumpul barcode selama lebih setahun minum susu segar Dutch Lady.

Kepada korang yang rajin minum susu Dutch Lady, simpanlah barcode dia.
Bila-bila dia ada bukak untuk redeem, masa tu kita dah ada banyak barcode.
Dari buang gitu, dapat jugaklah benda percuma dan boleh diguna.


26 comments:

  1. laaa x teringat pulak saya..rugi nye..duhai

    ReplyDelete
  2. Betullah GREENJADE ... akak pun buang jer... lepas ni ikut cara ujie.. tq sharing idea :D

    ReplyDelete
  3. bagusnya kak ujie. izan pun selama ni dok buang je barkod DL tu. bila nak redeem dah tak sempat pun aritu.

    ReplyDelete
  4. bagusnya...tak terpikir la pulak nk buat mcm nii... beli terus buang jer...

    ReplyDelete
  5. Bagus la kak uji..
    ira selalu buang je..
    tq share idea.. :)

    ReplyDelete
  6. bagus dan tahniah!betul..dulu saya pernah kumpul batang penyedok susu isomil..bleh lah redeem mainan hehehhe

    ReplyDelete
  7. salam ujie...
    alahai...selalu lupe nk simpan barcode tu

    ReplyDelete
  8. Laaaaa...boleh redeem ke?
    Tak pernah tau...
    Memang tak pernah putus stok susu Dutch Lady kat rumah ni...hihihi

    ReplyDelete
  9. liya pun sll kumpul barcode susu qalesya... sekali bila redeem mcm2 dpt hihi

    ReplyDelete
  10. cemana saya tak tahu pun ye..heheh..nak kena simpan jugak la lepas ni..

    ReplyDelete
  11. Ya Allah.. boleh kakak tak tahu padahal rumah kakak sentiasa ada susu dutch lady tau Ujie. Anak kakak yg di asrama lagilah sekali balik bawa sedozen masing-masing...

    ReplyDelete
  12. Baru tau ni..selama ni tak tahu plak boleh redeem..main buang jer..lepas ni kena simpanlah..

    ReplyDelete
  13. sy baru tahu psl ni...stok susu DL ni x penah putus kat umah...rugi lak x simpan barcode ni...lepas ni siap la....hehe...

    ReplyDelete
  14. selalu beli....dan buang...adesss

    ReplyDelete
  15. lorr tak tahu menahu pun..hihih..
    silap terminum susu marigold sebab muroh :)

    ReplyDelete
  16. Tak tau pula boleh dikumpul mcm tu....

    ReplyDelete
  17. Assalam..rajinnya kak =) he3 mmg berbaloi

    ReplyDelete
  18. serious tak tau pun boleh redeem..selama ni dok buang je

    ReplyDelete
  19. alaaa..sy plak tak minum dutch lady..hehe..nie kotak yang besar ke kotak yang kecik kak??

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  20. AZLAN:
    kecik ke besar..boleh je. sbb ada point tertentu ikut saiz produk.

    INFO UTK SEMUA:
    DL bukak utk redeem sesekali je. dan sekejap. Ada iklan kat paper.

    ReplyDelete
  21. ala, ruginya saya buang kotak susu dutch lady saya. Saya ni pun peminum tegar susu dutch lady.

    ReplyDelete
  22. lahhh ye ke.huwaaa dah banyak gila buang,kot huhu.takpe2 kumpul lagi dan lagi dan lagi he3...

    ReplyDelete
  23. waaa...best nyer..tapi susah jugak nak kumpul...ita tak minum susu

    ReplyDelete
  24. selalu lupa huhuhuhu .. susu anak pun bolehkan... sayangnya huhuhuhuhu

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...