Tuesday, 19 January 2016

Laksa Pahang


Pertama kali saya merasa LAKSA PAHANG.
Ada rupa macam Laksa Johor pulak.
Nampak serupa, tapi tak sama.
Ok, sedap!

Harganya RM13.60.
Boleh dapatkan di Paramount Coffee House, Bangi Sentral.
Kafe milik Ustaz Ebit Lew.

15 comments:

  1. Nampak Laksa Pahang ni terus je teringin nak makan laksa..:)

    ReplyDelete
  2. ooo baru tahu ustaz ebit ada resoran

    ReplyDelete
  3. Mak-Ai mahalnya Ujie laksa Pahang tu
    Agak-agak apa resepinya? Kakak tengok memang macam laksa Johor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kafe biasa-biasa kak..gitulah rege dia. :D
      saja try mkn kat kafe ustz ebit yg baru bukak.

      Delete
  4. Saya suka laksa Penang, harga RM3 (di pasar malam) makan tetap kenyang..

    ReplyDelete
  5. Tak pernah tahu ada laksa pahang,nampak sedap t

    ReplyDelete
  6. owh...laksa pahang memang kuah sikit ehh..maklumlah, orang tak makan laksa laa katakan...hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. pertama kali dengar laksa pahang..

    ReplyDelete
  8. Bunda dah lama tak makan laksa Penang...teringin pulak..

    ReplyDelete
  9. laksa peneng n laksam paling feveret yan

    ReplyDelete
  10. kak ni dh puluh tahun tinggal di pahang tapi xpernah rasa laksa phg...nak kena tanya juga ni..kalau xtanya xtau.

    ReplyDelete
  11. sedap nyer..kite paling suka makan laksa...x kira lah apa jenis laksa pun..janji laksa

    ReplyDelete
  12. Mcm laksa Johorlah Ujie...tetiba teringin laksa Johor hihi

    ReplyDelete
  13. Kalau kat kuantan cari di UTC pahang gerai sajian pekan. Dia buka sampai tengahari je. Org pekan buat sebab laksa ni dr pekan asalnya

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...