Tuesday, 28 April 2015

'Diana Rashid & Friends' Nak Bagi Hadiah!!!




Hadiah-hadiah yang membuat saya tertarik...

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang

kufi saiz A4 x 2 pemenang

Tudung x 2 pemenang 

5 shishedo mask x 1 pemennang

topup RM10 x 1 pemenang

1 BB cream Seqy Beauty Natural Tone 
dan 1 Cleanser Seqy Beauty X 1 Pemenang

Produk shaklee (chewable vita c)  x 1 pemenang

Hijab pins by mommylin x 1 pemenang

Novel (Kalau Sungguh Bagai Dikata) x 1 pemenang


Kalau korang pun nak hadiah-hadiah ni, jom join GA oleh blogger Diana Rashid ni. Cuma KLIK BANNER kat atas. Tarikh tutup tu dah dilanjutkan kepada 1 Mei 2015. Sempat lagi untuk korang join.

6 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen & gudluck...

    ReplyDelete
  3. Gud luck yer Ujie.....okje dah pencen ber GA ni hihi

    ReplyDelete
  4. good luck ujie,
    insha Allah sempatle koi join nanti :)

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...