Monday, 24 March 2014

Kopi Putih STEVIA

Satu pek besar mengandungi 15 pek kecil.

Suatu hari, suami bawa balik sepeket kecil Kopi Putih Stevia ni.
Ada orang bagi sample kat tempat kerja...katanya.
Dapatlah buat secawan...kongsi minum berdua.
 
Hasil ujian rasa...
Saya kata, memang sedap!
(Padahal saya bukan peminat kopi)
Suami pun setuju.
 
Lepas dari tu, masa tengah shopping barang dapur...
Terus mencari. Tekak rasa teringin merasa lagi.
Bila belek pek ni, baru perasan...
 
 
Tertera di sisi pek 'Setiap belian produk menjana pekerjaan untuk seorang OKU'
Produk ni juga disokong oleh Diabetic Nutri-Food Specialist Malaysia, Persatuan Usahawan Istimewa dan Koperasi Diabetis Kuala Lumpur.
 
Kalau korang berminat dengan produk 'Diabetic Friendly' ni,
harganya RM15.90. Mahal sikit sebab guna STEVIA.
 
 
Nota : Ni bukan entri berbayar, sekadar berkongsi apa yang saya suka. ^_^
 


18 comments:

  1. kat Tesco/Giant ada ke?
    Saya penggemar nescefe...old town white coffee....mmg nak carik replacement kpd sesuatu yg healthier macam ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.dailyright.com/store/
      https://www.facebook.com/okudailyright

      Delete
  2. Alhamdulillah membantu dalam membeli.

    Saya jenis yang suka something dalam masa berperingkat. Kalau time ni suka Nescafe 3-in-1, setiap malam mesti buat. Pagi petang pun buat. Tapi kalau masa tak suka, beli pastu sumbat dalam gerobok aje. Buat nya ntah bila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih kurang mcm akak jugaklah Tata. Lama2 muak jugak, terus ter stop...tak abiskan pun. :)

      Delete
    2. http://www.dailyright.com/store/
      https://www.facebook.com/okudailyright

      Delete
  3. assalam,

    soalan dan pendapat bunda pun sama macam DZ,,,please!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa alaikum salam Bunda & Daddy Z:
      Maaf, saya tak pasti ada jual kat tesco/giant. Yg saya beli ni di pasaraya JAYA GROCER, BANGI.

      Delete
    2. http://www.dailyright.com/store/
      https://www.facebook.com/okudailyright

      Delete
  4. Kakak tak pernah jumpa lagilah Ujie. Kalau ada nak juga sebab stavia ni bagus. Walau tak ada diabetic tapi sebaiknya belum kena berjaga.

    ReplyDelete
  5. saya tak pernah jumpe kopi ni ... ke saya tak perasan ada jual kat pasaraya .. kalau bgs apa salahnya membeli sambil menolong.. bgsnya oku yg buat yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.dailyright.com/store/
      https://www.facebook.com/okudailyright

      kat pasaraya Isetan, Sogo, OTK, Jaya Grocer, Village Grocer, Vitacare farmasi dan lain-lain lagi...

      Delete
  6. ala akak.. kt rumah semua tak minum kopi

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.dailyright.com/store/
      https://www.facebook.com/okudailyright

      kami ada koko yang low kalori & hazelnut kopi puteh yang aroma

      Delete
  7. huhuu.. sebagai peminat kopi tegar memang akan cuba brand ni .. thanks diatas perkongsian ini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.dailyright.com/store/
      https://www.facebook.com/okudailyright

      Delete
  8. Bagus kalau guna stevia. Kalo ujie yg tak suka kopi pun boleh suka, saya nak cuba la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.dailyright.com/store/
      https://www.facebook.com/okudailyright

      Delete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...