Thursday, 26 December 2013

Model Baru Saya!

 
Sesi photoshoot bersama model baru...pagi tadi.
 
Model baru...mannequin yang dibeli semalam dengan harga promosi RM188. Sebelum tu ada tanya kat kedai lain, dapat RM198. Ada kawan beli di GM Klang harganya RM240. Saya beli di KST Display System Sdn. Bhd., kedainya terletak di Nilai 3. Ada 3 buah cawangan lagi: Bandar Botanic, GM Klang (ada dua di Klang, Selangor) dan di Kenanga Wholesale City, Kuala Lumpur. Saje tulis kot ada yang mencari.
 
Masuk kedai ni ada bermacam-macam produk untuk keperluan para peniaga. Harga pun macam tak mahal je. Insya Allah lain kali saya nak beli rak aluminium pulak, nak susun stok tudung dan baju kat rumah.  
 
Ok, kerja seterusnya yang menanti...ukur tudung, edit gambar sebelum publish dan di buka untuk jualan.  Leceh jugak kerjanya, tapi kalau dah minat tak terasa sangat.


19 comments:

  1. senang pakai model ni.. gaji sekali bayar seumur hidup.. tak banyak songeh.. takkan lewat datang photoshoot.. hahaha..

    semoga bertambah maju perniagaan ujie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. peniaga miskin cam ni la..gaji bayo sekali seumur idup. :D

      thanks atas doanya..Rai jugak.

      Delete
  2. nak edit tu yg leceh tu kannn... hehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. part yg letih...lagi2 bila tengok warna tudung tak sama mcm yg ori.

      Delete
  3. Replies
    1. sgt senang. tapi satu je kurang..dia tak senyum.

      Delete
  4. Makin mahal tudung zaman sekarang.. tapi makin lawa dan berseri :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah bertingkat berlabuci bagai..mau tak mahal. Dulu beli tudung 4 segi tu je..rm10. :)

      Delete
  5. haa, takde harapan la saya nak apply jadi model tudung ujie. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. permohonan dah ditutup, dah dpt model rege baik.. :D

      Delete
  6. akak nyer modek nie single lagi tak??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Tapi model nye kaku dan keras je..suruh dia senyum lebih sikit dan lentuk-lentuk sikit lagi ya.. ha ha..dah rasa macam nak beli ni..

    ReplyDelete
  8. selamat berbusiness.... moga terus success

    ReplyDelete
  9. Hidung model tu cantiklah.., bukan bukan bukan, maksud saya tudung yg dia pakai cantik...

    ReplyDelete
  10. semoga success ye kak ujie..model macam ni tak banyak karenah hehehe

    ReplyDelete
  11. Jgn ada yg tergoda dgn model ujie ni, dahlah eh? Seram lak jadinya kang....hahahah!

    Wah, makin berkembang majulah bisnes awak.

    ReplyDelete
  12. Akak bli model tdung ea...maju dh ni siap ada model...

    ReplyDelete
  13. datang lagi untuk klik inti plak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. semoga menjadi businesswoman yg berjaya

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...