Thursday, 15 August 2013

Ziarah

Apa khabar korang?
Masih sibuk dengan aktiviti raya atau dah mula bekerja?

Alhamdulillah lewat petang semalam saya dah tiba di rumah sendiri.
Letih...selepas lebih seminggu dengan aktiviti raya di kampung.
Raya kali ni paling penat sebab hampir tiap hari keluar pagi balik malam.
Sibuk berziarah ke rumah keluarga & saudara mara.
Tapi seronok sebab jalan ramai-ramai dengan ahli keluarga lain.
Meriah dengan pelbagai cerita dan ragam masing-masing.

Selain sibuk beraya, sempat jugak rayau ke Taman Negara Pulau Kukup.
Catatannya lain kali...


P/s: maaf, masih belum sempat jenjalan blog korang. 

15 comments:

  1. salam.. selamat hari raya..
    ira da mula kerja da..
    hehe..

    memang seronok ziarah ke rumah saudara mara, tambah plak bila dtg ramai2.. yg pelik tu, setiap rumah berselera je makan, wp hanya biskut raya.. hehe..

    ReplyDelete
  2. salam aidilfitri kak ujie..
    mohon maaf segala silap salah..
    ni dah balik office dah..
    cuti tak lama..hehe..
    tapi ok la..dapat juga sambut raya dengan family.. :)

    ReplyDelete
  3. Assalam ujie..raya kali ni..raya pertama je berjalan..lepas tu jadi tuan rumah terus sampai malam tadi

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya ujie.. saya da keja sejak isnin..hehe

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya...

    Dah kerja Hari Selasa ni. Heuheuheuehue

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya ujie :)

    Akak hari isnin dah mula keje...

    ReplyDelete
  7. selamat hariraya mak ujie tuu.., ehHHee

    ReplyDelete
  8. saya hari isnin dah balik penang..tapi sampai hari ni dok ngemas lagi..kain baju banyak giler..heheh

    ReplyDelete
  9. saya memang cuti betol2 4 hari...tak minta cuti extra...opis sunyi sepi je takde orang isnin tu..huhuu

    ReplyDelete
  10. kak ujie mmg suke pergi taman negara ek??hehe..selamat hari raya kak ujie..mohon maaf salah silap.. :)

    ReplyDelete
  11. saya baru hari ni lah nak bw raya kat blog kawan2 :)

    ReplyDelete
  12. ita baru hari ni leh BW...tu pun agak terhad...berukband kehabisan limit dikejekan oleh anak buah...

    nak keje pun rasa malas je....
    bos asik duk tipon bile nak masuk keje..adehhhh

    ReplyDelete
  13. Bila dah balik rumah tu aktiviti mengemas rumah la pulak kan...selamat mengemas rumah...

    ReplyDelete
  14. beraya sakan, sy 13 ogos dah kerja kak huhuhuhu

    ReplyDelete
  15. salam aidilfitri ke kak ujie...lama tak minyinggah..salam kemaafan slh silap yer..

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...