Monday, 5 August 2013

Pelangi


BISKUT PELANGI...
Pertama kali nampak dan terus beli. 
Sebelum ni pernah tengok kat tv cara buatnya. Agak leceh.
Yang ni harganya RM25/bekas. Ntah apa rasanya...


18 comments:

  1. Harap harap sedap, cuma takut warna jer cantik, tapi rasa tak seberapa.

    ReplyDelete
  2. tertarik sebab warna & rupa ke? harap2 sedap...

    ReplyDelete
  3. AZIEAZAH:
    Itulah...ni nak mencuba. :)

    SM:
    Tertarik sbb dah pernah tengok kat tv, sedap katanya. Tapi warnanya pun mmg menggamit..

    ReplyDelete
  4. namanya biskut lidah kucing if tak slh yui..

    sedap tak?

    ReplyDelete
  5. ni kalau budak2 mesti suka sebab colourful.. ;)

    ReplyDelete
  6. Selalu yg leceh-leceh ni Ujie sedap.

    Selamat Hari Raya, Maaf zahir & batin dari kakak.

    ReplyDelete
  7. Saya pon tengok resipi cara nak buat. memang remeh satu satu. Ada orang panggil lidah kucing jugakkan? Teringin jugak nak beli

    ReplyDelete
  8. apa rasanya pertama kali tengok..

    ReplyDelete
  9. YUI & QASMERE:
    Yup, dipanggil jugak biskut lidah kucing sbb bentuk dia.

    ReplyDelete
  10. mesti cedap nih..tp raya saya biasa layan lauk pauk lemang ketupat dari kuih2 n biskut2 :)

    ReplyDelete
  11. lieya pun order due balang biskut ni....

    **selamat hari raye aidilfitri...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

    hati2 pulang ke kg yeak...

    ReplyDelete
  12. tengok warna memang mengancam mata :)

    ReplyDelete
  13. bunda belum pernah tengok...

    selamat hari raya..maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  14. Warnanya kelihatan sedap, pasti rasanya juga sesedap warnanya...

    ReplyDelete
  15. Tak pernah tengok pun sebelum ni.... first time tgk ni, macam kerepek je nampaknya

    ReplyDelete
  16. nmpak mcm sdap je =) meriah kaler dia..pertama kali tgok biskut mcm ni..hrga pn bleh tahan

    ReplyDelete
  17. tak pernah makan lg..harap2 sedap

    ReplyDelete
  18. wana menarik..harap rasa pun menarik

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...