Sunday, 28 July 2013

Biar Gambar Bercerita #14


Lokasi : Alamanda, Putrajaya.

12 comments:

  1. Ada kuih raya, baju raya. Fuh! Kalau tak silap, harga barang2 kat alamanda boleh tahan jugak...

    ReplyDelete
  2. SM:
    mahal2 pun sesak org shopping smlm.

    ReplyDelete
  3. waaaa...meriah nyer..tambah plok hari cuti...

    ReplyDelete
  4. emmm... pg tadi dok pikir2 nak pi alamanda ke tak nak pegi ke tak... alih2 tak jadi dok tidur je kat rumah

    ReplyDelete
  5. salam sis.kak lea memang tak mau gi masa cuti.susah nak parking.kena gi masa hari kerja he3 ^^

    ReplyDelete
  6. Meriah. Tapi Jalan TAR lagi dasat, sampai terpaksa menyelit menyelit nak hulur kaki pun susah, kata depa. Saya, tak sanggup nak pegi.

    ReplyDelete
  7. ni memasing window shopping ke.. shopping kikikikiki...

    ReplyDelete
  8. makin membahang raya..harap tak dilupa malam tujuh likur..hehe..

    ReplyDelete
  9. Punyalah sesak dgn umat manusia sibuk membuat persiapan ye Ujie.

    ReplyDelete
  10. bestnya suasana dia, tapi saya memang lama dah tak turun KL sejak berhijrah ni..rindu nak jalan2 kat bangi, my fav place warta dgn pkns zaman mula2 kawen dulu..hihik :)

    ReplyDelete
  11. MASYA:
    yg dpt bonus shopping sakan..yg takde bonus mcm kami ni..window shopping jelah. hahaaa

    TIHARA:
    warta..sesak. syurga shopping baju tudung. Sesekali dtg la, buat sesi menggamit memori. ^_^

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...