Tuesday, 25 June 2013

Cara Mengenali Seseorang



Zaman teknologi ni, tak perlu jumpa depan mata pun kita dah boleh 'kenal' seseorang tu. Iaitu melalui apa yang ditulisnya. Lagi-lagi kalau kat facebook tu...buat status maki hamun orang, beri komen penuh emosi dan berbalas komen dengan ayat kasar. Semua tu melambangkan peribadi seseorang.


p/s: Peringatan untuk diri sendiri jua, yang selalu kalah dengan emosi sendiri.

17 comments:

  1. Ye betul setuju. Cara dia menulis blog pun boleh melambangkan cara berfikir dia cemana. So, Ujie boleh agak le saya ni cemana orangnya kan? Kehkeh.

    ReplyDelete
  2. Alamak! Ni yg takot berbelog ni... haha!

    (ya! Ada air panas kat gadek!) haha

    ReplyDelete
  3. memang betul la kan..
    tapi saya jarang nk luah kat fb sebab suka tulis di blog..
    apa agaknya penilaian orang pada kita ya? pada saya lah khasnya..hihi :)

    ReplyDelete
  4. Kakak setuju sebab kakak pun macam dapat rasa dan bayangkan melalui penulisan.. tapi betul tak betul Allah juga yg tahu.

    ReplyDelete
  5. setuju jugak..
    masa PRU lepas banyak kawan2 cikda yg cikda hide status dia.. adehhh nak baca pun tak sanggup..

    ReplyDelete
  6. saya kalau marah macam2 boleh keluar..heheh..teruk kan??

    ReplyDelete
  7. Setuju...

    Suka dengan ayat ni... :)

    ReplyDelete
  8. tepat sangat kata kata UZAR tu...
    rindu slot beliau di IKIM.Fm

    ReplyDelete
  9. betol..betol....


    kita plok jenis yang tak serius..tengah marah leh lagi gelak..hehehhehe

    ReplyDelete
  10. sokong dan ramai membuktikannya di laman sosial memasing.

    emo tak bertempat dan nak menang dgn kenyataan yg mereka luahkan di laman sosial. pelik cara manusia skrg berkomunikasi

    ReplyDelete
  11. betol tuu,..tapi kita manusia biasa..kekadang ter juga...

    ReplyDelete
  12. betol tu... oga kita tergolong dlm mereka yg sabar dlm apa jua keadaan..

    ReplyDelete
  13. betol tu... personaliti mencerminkan seseorang

    ReplyDelete
  14. betul 2..pringatan utk dri sdnri juga..

    ReplyDelete
  15. BETUL... DI FACEBOOK SAJA KITA BOLEH KENAL HATI BUDI SESEORANG..

    ReplyDelete
  16. kekadang sampai takut bila terbaca status yg bukan2 di FB. peringatan utk diri sendiri juga ni.

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...