Monday, 15 April 2013

Buat Stiker


Stiker untuk bisnes online saya...
Harganya RM10 untuk 102pcs. Tapi dapat lebih pun.
Ni antara saiz yang kecik. Ada macam-macam saiz, warna, bentuk & harga.
Boleh tulis apa-apa je yang kita nak.

Kalau nak yang gambar kartun pun ada, macam kat bawah ni...
Harga lebih lagi la berbanding yang kat atas nun.

(sumber: fb kiddo stickers)
Stiker ni siap sekejap je, boleh tunggu dia buat kat situ.
Saya buat di Alamanda, Putrajaya. Ada kiosk dia kat 1st Floor.
Bagi yang tinggal berdekatan dan minat nak buat bolehlah ke sana ya.
Kalau nak beli online boleh ke Fb diorang.


p/s: Macam best niaga buat stiker ni. Peralatan dia tak banyak, ringkas je.

17 comments:

  1. jum kita nega buat sticker pulak..buat t-shirt pun macam best jugak kan..macam2 dah kelur dalam kepala ni..hihi

    ReplyDelete
  2. Ini kalau anak kakak nampak mesti dia nak Ujie..

    ReplyDelete
  3. err , mana link dia ? haha , cam best jer .,

    ReplyDelete
  4. TIHA:
    kalau tmpt tiha blm ada org niaga stiker ni, elok buat..mesti ramai nak.

    KAK ZAKIE:
    harus tu..saya yg taraf mak bdk pun suka tengok kartun2 comel tu. ^__^

    SHAFIQ:
    ok, dah letak link kat gambar last tu..:)

    ReplyDelete
  5. Anak akak dah buat yg ADA kartun tu ujie suka betul dia org ;-)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..semoga terus maju ye ujie..

    ReplyDelete
  7. KA & RAI:
    Ni bkn biz saya..biz org cina.

    ReplyDelete
  8. ros ritu pun nak buat, tapi tak buat3 lagi..nnt dh buat ros buat entry,,hehe! ;)

    ReplyDelete
  9. DIANA:
    saya ke? Ada..tu banner kat kanan blog. →

    ReplyDelete
  10. Dekat2 pilihanraya ni nampak banyak kereta memasang stiker2 politik....

    ReplyDelete
  11. ita pernah buat dulu...

    hanya 4 huruf 100 rm5...

    ReplyDelete
  12. Biasanya budak perempuan pasti suka akannya

    ReplyDelete
  13. perniagaan boleh mendatangkan rezeki yang lumayan kalau rajin dan usaha... moga terus berjaya ya

    ReplyDelete
  14. pernah juga tempah di situ.

    www.rinaprettyhealthy.com
    singgah ye sis....

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...