Wednesday, 6 March 2013

Segmen: Siapa Blogger Bertuah by Anak En. Yusni


Setelah kena tag dengan cik EITA, haruslah saya join sama segmen ni kan.
Kot-kot saya bertuah...

Siapa nak join, sila klik banner di atas ya. Simple je syaratnya.
Segmen ni tamat 31/3/2013.

Syarat lainnya kena tag kawan lain, maka saya tag mereka:


15 comments:

  1. saya pun join...tak de buat apa join je la..hehe

    ReplyDelete
  2. nanti malam saya balik saya join yer kak.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. join jangan tak join..good luck :)

    ReplyDelete
  4. wah good luck ye kak ujie..mana tahu memang bertuah kan

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen, gudluck...

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya kak :) kalau menang hadiah share boleh? hehe

    ReplyDelete
  7. Hye!! Dah join ke belum Mini GA by Iezwa Razk?
    Kalau belum, jemputlah join ye :)
    Tarikh tamat 10/3/2013.
    Ada 40 hadiah untuk dimenangi.
    Tiga hari saja lagi .CEPATTT!! Sebelum terlambat :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html

    ReplyDelete
  8. all the best ya ! :) salam blogger

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog che yam pula..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  10. all the best :) salam kenal sesama blogger

    ReplyDelete
  11. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  12. hai...singgah dari segment yang same..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/siapa-blogger-bertuah.html

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...