Friday, 15 February 2013

Guinness Malaysia

Hairan...apa pasal anak-anak sedara saya LIKE page ni:


Saya pun mesej salah seorang darinya, bagitau yang dia mungkin dah TER'LIKE' page arak ni.


Jawapannya...memang dia ada LIKE sebab sangkakan tu page:


Laaa...itu kisahnya! 
Dia ingatkan tu 'Guinness World Record' - Malaysia.
Ni mesti kes main LIKE apa yang kawan LIKE.
Tak klik pun page tu untuk tengok yang sebenarnya.
Budak-budak...^___^

25 comments:

  1. hehehe....bila dh kaki like ^_^

    ReplyDelete
  2. Nama Guinness tu yg buat mereka keliru..

    ReplyDelete
  3. nama tu sama tu sebab kalau nak like baca dulu

    ReplyDelete
  4. wak pon kekadang keliru jugakk.,ahHHKs

    ReplyDelete
  5. tak baca btl² kan.. dah silap like...

    ReplyDelete
  6. hobi dia la tu like sana like sini hehehe

    ReplyDelete
  7. hihihihih..sekali salah Guinness daaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. Kawan2 saya pun ramai yg like page ni. Harap2 derang pun like sebab tersalah sangka macam anak2 sedara ujie jugak.

    ReplyDelete
  9. hobinye mengelike la tu..hehe..

    ReplyDelete
  10. budak2 like xpe lagi jgn yg besar panjang pun dok like(kecuali terlike). Sbb ia seakan2 kita sdg memberi sokongan moral kpd syarikat arak tu.

    ReplyDelete
  11. hahah...... budak2 memang tak baca betul2...

    ReplyDelete
  12. nama yang hampir sama ..
    tu yang keliru

    ReplyDelete
  13. hehe..salah dah..nama nak hampir samakan..

    ReplyDelete
  14. hehe..kena tgk btl2 baru boleh like.

    ReplyDelete
  15. de anak sedara sye pegi like heinekken sbb igt air gas..haish~

    p/s:ade kwn2 yg like, tp tkut nk tnye/tegur..

    ReplyDelete
  16. Guiness...hehehehe...tiba2 teringat anak seorang negarawan kita yg ada kilang arak di Filipina....

    ReplyDelete
  17. hahahah,,
    yg x brapa nak budak pun cam gitu kak.. :)

    ReplyDelete
  18. Hello Dear :) .
    Great blog. Interesting post.
    Have a nice weekend.
    Welcome to my blog.
    http://photographyismyexistence.blogspot.com/

    Like me on Facebook. I will be extremely grateful.
    https://www.facebook.com/pages/In-another-light/413836138693856

    ReplyDelete
  19. klau ct pon da like kot..x tgk2 pon..adeh

    ReplyDelete
  20. Tapi kadang2 boleh jd setting kita tu yg bila org suggest kita jadi auto like... bahaya juga... nanti org salah faham...

    ReplyDelete
  21. takpe lah, dia tersalah like tu...lepas ni kalau boleh kita semua lebih berhati2 utk like...

    pesanan utk diri saya jugak tu...

    ReplyDelete
  22. sebenarnya bukan anak sedara akak jer yang confused..ade gak yang confused walaupun dah dewasa..sy pernah dengar orang confused dan menyatakan Guiness merupakan sponsor terbesar World Book Of Record..heheh

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...