Monday, 12 November 2012

Sambil Menyelam Minum Air

Pagi yang indah...
Saat terjaga dari tidur, mendengar hempasan ombak di pantai.
Tersenyum...
 
Alhamdulillah dah selamat sampai ke Setiu, Terengganu petang semalam setelah melalui perjalanan yang panjang. Kedatangan kali ni bukan bertujuan bercuti, tapi sebab ikut suami menyelesaikan kerja-kerjanya kat sini. Berapa lama? Tak pasti lagi. Apapun ini kesempatan yang saya nantikan...suka sangat dengan keindahan alam, terutamanya pantai. Tak lupa jugak makanannya...
 
Tapi dalam sibuk berkemas buku dan laptop untuk mengisi masa kat sini, adapter charger pulak yang tertinggal. Terpaksa pinjam laptop suami, leceh sikit nak guna sebab tak biasa. Nak transfer gambar pun tak lepas-lepas. Makanya entri ni takde gambar...
 
p/s: Punya lama terkial-kial, entri pagi tadi dah nak basi masuk tengahari. :)

13 comments:

  1. hihihihi.. maknenya dia tak bg buat entry.. soh berehat tu...

    ReplyDelete
  2. Bestnyer dapat dengar deruan ombak..
    Mesti tenang je rasa kan :)

    ReplyDelete
  3. bestnyaaaa dengar bunyi ombakkk... layaaannnn

    ReplyDelete
  4. suka gak ke Pantai Timur ni.. tapi tu lah..perrjalanan nya yg tak tahan. too long..

    ReplyDelete
  5. Sejuk angin pantai di T'ganu syok Ujie kan. Kakak last year pergi November juga. Home stay banyak tepi pantai itu yg best. Keropok losong menggamit kakaklah Ujie. Bestnya:)

    ReplyDelete
  6. bestnya terengganu lebih2 lg kat pantai nyaman je..happy holiday kak ujie:)

    ReplyDelete
  7. Ala.. kira bercuti la jugek tu. Suami je kerja. Bestnya dpt dgr deru ombak... Perghhh...

    ReplyDelete
  8. kak ujie...sy tengah bygkan..bangun pagi, terdengar bunyi ombak..

    syoknya.. :)

    ReplyDelete
  9. dia suh bercuti tu kak....


    takde rezeki nak jupe akak kan...

    ReplyDelete
  10. Terengganu best.. Tp musim hujan ni x leh mandi manda..

    ReplyDelete
  11. as salam

    kadang2 guna blogerdroid lagi cepat dan pantas kan..cuma malas naik taip kat screen :)

    ReplyDelete
  12. owh..buat je 2 dalam 1..kerja smbil vacation..hahaha...apa2 pun alhamdulillah akak selamat sampai ke destinasi..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. pantai di ganu mmg cantik2... rasa tenang je tgk...

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...