Thursday, 15 November 2012

ڤرتنديڠن ڤنتون جاوي

SALAM TAHUN BARU 1434H untuk korang semua!
Semoga hari ini kita dah mulakan sesuatu yang baru/lebih baik dari semalam.
 
Kepada korang yang minat berpantun dan nak mengasah kemahiran tulisan Jawi, bolehlah sertai pertandingan kat bawah ni. Hadiah wang tunai yang lumayan menanti!
 
Pertandingan Mengarang Pantun Jawi
 
TARIKH TUTUP DILANJUTKAN SEHINGGA 30 NOVEMBER 2012.
Keterangan lanjut, sila KLIK DI SINI.
 


p/s: Kalau nak join sempat sangat, untuk kategori TERBUKA cuma perlu 10 rangkap pantun. Saya? Sedang cuba mengarang pantun dan cari perisian tulisan jawi. Harap sempatlah..
 

11 comments:

  1. aiseyman x reti la nak berpantun hehehee

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru. jawi ok lagi. pantun off

    ReplyDelete
  3. kalo hantar on9 mau jugak saya join ni kak...

    ReplyDelete
  4. adoiii tulis jawi xde masalah.yg jadi masalah nak reka pantun.memang fail hehehe...anyway good luck kak ujie.pasnu leh share pantun tu ye

    ReplyDelete
  5. CIKGU MA:
    Boleh hntr by email..selain by pos.

    ZEE:
    kalau menang, baru boleh share kat cni.^__^

    ReplyDelete
  6. camner nak join k.ujie,
    kena pos ke alamat tu erk..
    tulisan tangan boley?..
    hhehehe...

    ReplyDelete
  7. LIA:
    takleh tulisan tgn..mesti taip. Cara nk join & syarat2, Lia kena klik link kat atas. :)

    ReplyDelete
  8. Selamat tahun baru cik puan admin..

    ReplyDelete
  9. assalam ujie..semoga berjaya..acik tak pandai sangat nak mengarang pantun ni

    ReplyDelete
  10. berpantun pun sangkut..lagi nak berjawi..hahaha..

    salam maal hijrah ujie..

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...