Tuesday, 9 October 2012

'Twin Towers' Di Malam Hari

Gambar-gambar berikut diambil oleh suami saya. 
Balik kerja dah malam, sambil berjalan menuju ke tempat parking sempat snap pemandangan yang memukau mata ni. Saya sendiri belum pernah melepak kat kawasan ni di malam hari. Tengok gambar je lah..





16 comments:

  1. malam ngan siang msti xsama...mlm meriah dgn lampu2.

    ReplyDelete
  2. jum pakat tembak klcc...cantik, pandai dia snap :)

    ReplyDelete
  3. memang cantik...
    mlm2 ramai jer yg lepak2 citu,,
    kalu weekend,
    family ngn anak2 sekuarga suma ada..

    ReplyDelete
  4. Cantiknya, hujung tahun ni nak ronda2 KL hehe...nak singgah sini jap

    ReplyDelete
  5. cantik..last pegi masa time study dulu, 2 pun org bawak huhu

    ReplyDelete
  6. Awak ptt tunggu saat lampu terpadam tu....momen yg menarik...heheheh! Tapi jenuhlah mata nak ngadap smpi dinihari.

    ReplyDelete
  7. TIHARA:
    dah mmg subjek cantik..

    ELIH:
    jgn kejap sgt, nak kena ronda tmn klcc..landskap menarik.

    FARA:
    dtg waktu mlm pun tak penah, camne nak tunggu smpai lampu padam. Rasa nak buat gak la aktiviti tu, mcm best je.

    ReplyDelete
  8. BBKLCC tu tak penah tgk. Apa benda tu?

    ReplyDelete
  9. LYD:
    tu mmg baru ada. actually tu pintu gerbang, tapi suami amik gambar satu tiangnya je. apa maksud BB tu tak taulah..

    ReplyDelete
  10. lame x pg klcc, dulu pernah pg naik train putra dr central market.. skrg nak pg lagi.. takut sesat.. huhuhuhu ....

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...