Wednesday, 31 October 2012

Terima Kasih Cik Tom!

(sumber: Google)

Alhamdulillah...entri penyertaan saya untuk GA Kedua Cik Tom membuahkan hasil.
Walaupun bukan dapat tempat teratas, tapi tetap seronok!

Hasilnya, dapatlah saya wang tunai..
RM20!!!

Terima kasih banyak-banyak kepada CIK TOM atas hadiah ni.
 Ada rezeki buatlah GA lagi...^__^


19 comments:

  1. Bolehlah buat belanja dinner dengan en. asben...

    ReplyDelete
  2. Yey! Dapat duit.. Beshnya. Saya suka jugak join contest yang hadiahnya duit. Wp sekadar RM10.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki dtg bergolek ni Ujie:)

    ReplyDelete
  4. 20rgt pun rezeki..bestnya zie x penah dapat pun lagi hehehe

    *k.ujie operate mata 2k sebelah tu buat kat mana?

    ReplyDelete
  5. Terima kasih atas ucapan kalian, moga korang pun murah rejeki..:)

    ReplyDelete
  6. Boleh la melanje kita makan cendol :)

    ReplyDelete
  7. as salam

    rm20 pun lumayan jugak..lepas la makan piza sekotak..eh lepas tak ey lama dah tak gi makan piza :)

    ReplyDelete
  8. ni belanja beger zinger kfc ni lepas ni..
    hehehhe...

    ReplyDelete
  9. Lepas beli ayam penyek...Tahniah

    ReplyDelete
  10. eh br prasan entri ni..hehe..sama2..insyaAllah akan ada lg contest in future..

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...