Sunday, 15 July 2012

Jaga ADAB Muslim Kita...

(sumber: IKRAM MALAYSIA)


Tambahan: 
Begitu juga sebelum kita klik 'LIKE', pastikan perkara-perkara di atas dulu ya.
Anda 'LIKE'...bermakna anda menyokong/bersetuju dengan perkara tersebut.

Nota:
*sikap Mahmudah- sikap baik
*amar makruf nahi mungkar- menegakkan (makruf) kebaikan/kebajikan dan mencegah (mungkar) kejahatan/keburukan.

p/s: Peringatan ini buat saya juga. Semoga Allah mengampuni dosa lalu, mari kita buka lembaran baru.

18 comments:

  1. thanks remind kan cik tom..rs byk yg terlepas pndg isu fb ni..

    ReplyDelete
  2. moga Allah sentiasa beri petunjuk buat kita semua..insya Allah..thanks sharing :)

    ReplyDelete
  3. jarang sangat nak menglike ni..

    ReplyDelete
  4. tq kak..kena lebih berhati2 lepas ni..

    ReplyDelete
  5. peringatan untuk dkna juga...insyaAllah :)

    ReplyDelete
  6. like...like...like....like..

    lepas ni kena berhati2 lebih lagi ni

    ReplyDelete
  7. stuju sgt2..thnkx ats ingtan ni :)
    Salam Ramadhan yg bakal menjelang tiba2.. :)

    ReplyDelete
  8. tq kak ujie.mmg byk kena timbangkan sblm klik ape2. :)

    ReplyDelete
  9. hmmm peringatan utk kita semua nie..

    sebab skang ni semakin banyak hadis palsu laa..ntah dari mana sumber mereka dapat pon kita xtau...

    klu nak sebarkan sesuatu tu..kena pastikan dulu kesahihannya...

    ReplyDelete
  10. Mana artikel nye? Kena click kat link tu jugak ke?

    ReplyDelete
  11. berusaha tuk tidak like gmbar kwn2 yg xmenutup aurat..

    ReplyDelete
  12. salam ujie..terima kasih..kena berhati2 kan..

    ReplyDelete
  13. peringatan utk diri sendiri juga. mekasih kak atas perkongsian...

    ReplyDelete
  14. betul3 sgt setuju..jgn main like n share je

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...