Friday, 1 June 2012

Apam Pelangi


Apam Pelangi...
Bukan bikinan sendiri, tapi order online.
Apam ni saya tak pernah cuba buat pun.
Kalaupun saya pandai buat, saya memang kurang rajin nak buat banyak.
Saya beli banyak ni untuk bawa balik kampung di Johor.
Untuk keluarga saya di Pontian dan sebelah mertua di Batu Pahat.
Dua-dua rumah serentak buat kenduri hari Sabtu (malam).

Saya order online sebab dia boleh hantar percuma ke rumah saya.
Kiranya tak berapa jauh jarak rumah kami pun.
Harga Apam Pelangi ni RM20 satu bekas.
Produk lain- kek, puding pun ada.
Nak beli? Tengok-tengok pun boleh..
KLIK SINI.


p/s: Entri ni auto-published. Pagi ni saya dah bergerak ke selatan tanahair. Kalau ada kesempatan dan line internet okey, bolehlah saya berjalan-jalan ke blog korang ya!

24 comments:

  1. Salam kenal.
    Cantik apam pelanginya ye...harganya pun tak lah mahal sgt.

    ReplyDelete
  2. nmpk sdp bgt.....harga pn xmhal...
    tp jauh lak...

    ReplyDelete
  3. Ala! Baru nak tepuk tgn tadi! Hehehehe...ok, selamat menempuh perjalanan yg agak jauh tu ye?

    ReplyDelete
  4. nampak menarik la pulak apam ni. tergoda je rasa. :)

    ReplyDelete
  5. nasib dkt, boleh hntr free! kalau jauh ongkos lagi :)

    ReplyDelete
  6. moga selamat dalam perjalanan..nampak cantik n nampak sedap..nak p intai sat :) tq

    ReplyDelete
  7. Selamat berjalan ke selatan.

    ReplyDelete
  8. PAA:
    Tepuk tgn apsal? Ingat saya berjaya buat sndirik apam ni eh..^___^

    MUNN:
    Sbb tu pilih beli dgn dia..kebetulan dkt.

    TIHA & LYD:
    thanks friends..

    ReplyDelete
  9. wah...ct suka sangat makan apam pelangi...thankk 4 suggest kak ujie :D

    ReplyDelete
  10. hehhe cantik warnanya..:)

    menarik utk di makan..

    alaa br igt kak ujie y buat sendiri..heeee

    ReplyDelete
  11. blum pnah lagi beli mknn on9..
    nnti boleh cuba nih..

    ReplyDelete
  12. menarik nmpk..mesti sedap kan..ok la harganya ujie..

    ReplyDelete
  13. menarik nmpk..mesti sedap kan..ok la harganya ujie..

    ReplyDelete
  14. menarik nmpk..mesti sedap kan..ok la harganya ujie..

    ReplyDelete
  15. wahh...hanya mampu telan air liur...=)

    ReplyDelete
  16. pandainyer...
    memang macam pelangi

    ReplyDelete
  17. Nampak sedap tu..
    menarik kaler dia...

    ReplyDelete
  18. sedap ni..ermmmm nak skit kak..

    #sy pun nak gerak jap lagi p tergnu..heheee

    ReplyDelete
  19. peh...kaler2 yg fancy utk mengoda.

    ReplyDelete
  20. cantik!apam dah macam kek..biasa buat n tengok pun yang kecik2 jer..comel kaler dia!suka rainbow..hehe

    ReplyDelete
  21. Cantiknya apam nie,mesti sedap rasanyakan!

    ReplyDelete
  22. la baru nak mintak resepi hehehe

    ReplyDelete
  23. eh...eh.....apam pelangi wife saya....ahakz

    ReplyDelete
  24. Jebateja:
    Ohh...ni suaminya ya..:)

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...