Friday, 18 May 2012

Program Affiliate Pelancongan

Kalau ada yang perasan, mulai petang semalam saya dah mula letak banner Hz Tours. Tau pasal program ni secara terperinci dari blog Cik Tom. Fikir punya fikir, saya ambil keputusan untuk join sama. 

Hz Tours ni merupakan agensi pelancongan Bumiputra yang menawarkan program affiliate. Caranya, kita promote Hz Tours dan boleh dapat komisen melalui dua cara. Kita boleh pilih 'Pay-per-sale' (dapat komisen 7-10% atas jualan) atau pilih 'Pay-per-click' (dapat RM0.08 setiap klik). Terpulanglah kepada korang nak pilih jenis komisen yang macamana. Yang menariknya, kita automatik dapat RM10 selepas daftar untuk join program ni. Kiranya RM10 tu penaik semangatlah!

Kalau berminat nak join program affiliate, boleh KLIK pada banner kat SISI blog ni.
Kalau nak tempah pakej pelancongan, hotel, sewa kereta, boleh KLIK banner kat ATAS blog ni atau SINI.


p/s: Ada yang dah join lebih awal? kongsi cerita sikit..

18 comments:

  1. syu dah join 2 mggu lebih..stakat nie ada la dlm rm15 dah..

    ReplyDelete
  2. Kalau letak nanti Abam Nuff merajuk pulok...huuuuu

    ReplyDelete
  3. SYUHADA:
    2minggu dh tmbh rm5..ok tu.

    NIZA:
    rasanya tak..sbb tengok org lain letak nuff dgn benda ni ok je. Cuma masalah space utk letak iklanlah..

    ReplyDelete
  4. Wah! thanks..nak try jg lah..^_^

    ReplyDelete
  5. saya pun nak join..semalam dah tengok2 dah..
    tapi nak kena ubah kotak2 iklan kat blog saya tu dulu..

    ReplyDelete
  6. menarik jugak ni..mekasih ujie sbb share :)

    ReplyDelete
  7. menarik juga.. akan disetai juga nanti

    ReplyDelete
  8. Waaaahh.....menarik juga ni....
    Rasa nk joint gak lah....

    ReplyDelete
  9. hehe..okay kak..nanti sy check it out..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. Hurmmm tgk nanti mcm manee nampak menarik :)

    ReplyDelete
  11. agak menarik di situ ye...

    ReplyDelete
  12. maii dah klik untuk kak ujie :D

    ReplyDelete
  13. Iklan dah bertempek kat blog hehe tq ^_^

    ReplyDelete
  14. MAII:
    sygnya..akak punya bkn pay per click..°_°

    ReplyDelete
  15. ELIH:
    wah..cpt bertindak! ^_^

    ReplyDelete
  16. waaaa.. mcm2 dah skang ni..
    hehe.. lama dah x bebelog.. x tau paper pun.. tq nway.. :)

    ReplyDelete
  17. owh ujie xamik pay perklik ke..cik tom amik yg tue..dah nak rm30..hee..

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...