Friday, 30 March 2012

Segmen Superstar Blog5



Segmen 'review blog' yang saya join ni anjuran blogger Tihara.
Tujuan segmen ni untuk memperkenalkan blog kita kepada kawan-kawan blogger yang lain.

Tarikh tutup penyertaan pada 4 April 2012.
Berminat? KLIK je pada banner kat atas ya! ^_^

  

15 comments:

  1. kita pun dah join...
    masak apa hari ni kak?

    ReplyDelete
  2. wah..godd luck kak..insyallah kalau saya sempat saya koin..saya pun dah lama tak join sagmen..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama

    dh follow...harap leh follow blik yer :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-superstar-blog5.html

    ReplyDelete
  4. nak join gak smlm tp takdan, tengok malam2 satgi.

    ReplyDelete
  5. lama sangat dah tak join segmen.kali ni nak join lah =)

    ReplyDelete
  6. EITA:
    main tanya kita msk ape pulak ya..^__^
    msk ikan mahal..selar kuning yg kecik harga rm12/kg! mahal kan??

    ReplyDelete
  7. dah jawab kat entry ni

    http://www.munnafendy.com/2012/03/segmen-superstar-blog5.html


    salam kenal! hahaa (gedik!)

    ReplyDelete
  8. blog tihara ada segmen ke....tak p jalan2 kat sana lg ni..

    ReplyDelete
  9. rajin akak join..gud luck kak ujie..


    dah sihat ke ni??

    ReplyDelete
  10. nice :) happy weekend kak Ujie <3

    ReplyDelete
  11. hee..rajinnya k.ujie!

    happy weekend kak..:D

    ReplyDelete
  12. gudluck kak ujie...moga jadi salah seorang pemenang :D

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...