Wednesday, 14 March 2012

Hot Air Balloon Fiesta 2012

(sumber gambar: usahawanbistari)


PESTA BELON UDARA PANAS PUTRAJAYA 2012
TARIKH: 15 - 18 MAC 2012 (KHAMIS-AHAD)
MASA: 7AM - 9PM
TEMPAT: MONUMEN ALAF BARU,
PRECINT 2, PUTRAJAYA.
untuk info lanjut, boleh layari laman INI.


p/s: Hmm..teringin sangat nak pergi. Tapi sayangnya hujung minggu ni kena balik Johor. 

21 comments:

  1. untuk kesekian kalinya tak dapat nak pergi.. sebab ade kenduri adk kawin huhuhuhu.....

    ReplyDelete
  2. jauh...tak dapat la nak pi..
    mesti seronok kan.

    ReplyDelete
  3. InsayALLAH akan berada disana hujung minggu nie.

    ReplyDelete
  4. ewwww macam besttp ada appointment lak...lari kejap leh kot? tak pernah lg pergi wpun buat tiap tahun


    *ujie,sakit perut sy tau.dah, g tengok balik sy dah update khas utk ujie cyg =D

    ReplyDelete
  5. MASYA:
    Samalah..masih blm berpeluang pdhal tak jauh dr rmh.

    NIZA:
    akak yg dkt ni pun mmg tak dpt pegi..

    TP:
    Wah..mesti syok shoot kan.

    ReplyDelete
  6. wahhhh... memang best hot air ballon ni.. pernah pergi sekali, tu pun 2 tahun lepas,kalau tak silap la

    ReplyDelete
  7. tengah pikir nak pergi ke tak.hihi

    ReplyDelete
  8. teringin nak pergi..tapi tak berpeluang...

    ReplyDelete
  9. Minggu nie ek..menarik gak nie..hehe..ingat nak gi jenjalan ngan family hujung minggu nie kat Putrajaya...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. ada lagi pameran ni yerr...syoklah sapa yg kat putrajaya bolehlah tengok!!..

    ReplyDelete
  11. assalm ujie..teringin pun balik johor lagi bestkan..

    ReplyDelete
  12. ACIK:
    iyelah..yg pesta ni ada lagi thn akan dtg. kena sabo sikit..

    ReplyDelete
  13. InsyaAllah kalau dapat dtg. harap2 dapat la

    ReplyDelete
  14. pernah pergi dulu. tp balik awal sebab hari nak hujan and in the end belon tu pun tak dinaikkan. T_T macam membazir gila pergi masa dulu. huhu~

    ReplyDelete
  15. LISA:
    ok, gd info..
    kalau gitu, nak pegi kena tengok cuaca dulu ya.

    ReplyDelete
  16. putrajaya ni sentiasa je ada event.sabtu ni ada kenduri tapi rasa nak menjenguk jugak pesta belon ni.

    ReplyDelete
  17. nak pergi...hee

    insya-Allah kalau ada kelapangan..:)

    ReplyDelete
  18. saya pun tak dapat pergi...bila la nak merasa naik belon panas ni

    ReplyDelete
  19. xpernah tgk belon panas depan2...besar mne ek..hihi

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...