Sunday, 11 March 2012

Cahaya dan Bayang-Bayang

Tadi keluar kejap, sambil menunggu suami...saya sempat ambil beberapa gambar.
Masa ni sedang hujan gerimis...


Cahaya dari lampu jalan.

Kucing ni sedang termenung tengok hujan..rasanyalah.


p/s: walaupun bukan kamera DSLR, teringin gak nak share gambar yang saya perasan macam menarik ni. ^__^

23 comments:

  1. indah sungguh moment kucing itu...lawa la.

    ReplyDelete
  2. fuhh!! series mmg menarik.ada talent ni..nt share lg byk2 pic..ske nengok :)

    ReplyDelete
  3. kucing tu nampak kebiruan la...santekk!

    ReplyDelete
  4. tetap comel gambo tu kak...

    ermmm....jauh kucing tu termenung.....

    ReplyDelete
  5. sis,memang cool la sis..serius ni.. tak perlu ada dslr pun sis,kamera biasa pun kalau pndai guna mesti cntik mcm gmbr ni..kalau edit mesti cool ni..

    #minta izin nak amik boleh sis??nak jadikan dp fb jap.hehee kalau boleh ,gtau ye.slmt mlm..

    ReplyDelete
  6. WS:
    yg ni mmg akak tak edit pun.
    achie nak amik..silakan! tapi segan sbnrnya..

    ReplyDelete
  7. Menarik. Menarik. Susah nak amik gmbr kucing. Sebab kucing nakal. Tak reti dok diam.

    ReplyDelete
  8. gambar lampu tu menarik kak..hehe..macam cahaya alien datang..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. byg2 kucing tu menarik..seriusly..mcm tgh lyn prasaan/bfikir..hehe

    ReplyDelete
  10. LYD:
    mmg pon..lps je saya amik gmbo dia, terus pusing kepala & beredar. ^__^

    AZLAN:
    Akak lak nampak mcm bunga yg cantik...hahaa

    AKU ACHIK:
    Betullah..sbb tu tertarik shoot dia.

    ReplyDelete
  11. ujie..mmg ctk gambar2 ni..wah..mcm photographer plk ujie ye..

    ReplyDelete
  12. si comel tu termenung ape la agknya ye..

    ReplyDelete
  13. tunggu sama tunggu...heheheh

    ReplyDelete
  14. SHAHDIANA:
    eh, iyelah..saya & kucing ni sama2 menunggu! ^__^

    ReplyDelete
  15. laa..baru nak tanya k.ujie guna dslr ke gambar cantik jer..rupanya tak..hehe..gambar atas tu tak edit eyh?nice jer..

    ReplyDelete
  16. salam Ujie..,

    saya pun suka mencuba shoot gambar yg bagini...kekadang menjadi juga ....

    OK juga yg Ujie shoot ni....boleh byk2 lagi mencuba tambahan guna Digital Camera tak byk sgt belanjanya...

    ReplyDelete
  17. k.ujie!

    :)

    ada bakat laa..hee..nt blh beli kamera dslr mcm telor power..hee

    cantik sgt!

    ReplyDelete
  18. gambar 1st tu cntik lah ujie =)

    kucing sy pun kalo ujan suka tmenung mcm tu..nape ntah

    ReplyDelete
  19. PRETTYWRITE:
    dua2 gambar tak edit. just tambah nama akak je.

    AZMNOR:
    yg ni mmg beberapa kali try.
    letak kat sini yg paling elok.

    J/IRA:
    thanks..^__^
    uish! tak sampai hati lagi nak beli kamera DSLR, mahal..lens dia yg mcm2 tu lagi.

    MUNNA:
    sama mcm manusia kot, suke renung hujan..ada ketenangan.

    ReplyDelete
  20. kucing tu tgh termenung pikir nak cr kawan, kan hujan sejukk hihihihihi....

    ReplyDelete
  21. amboi lawonyerrrrr...pandai gak kak ujie ni ek...hehehehe

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...