Saturday, 17 March 2012

Biar Gambar Bercerita #8



p/s: Syoknya kalau pegi pesta buku, SEMUA booth jual buku diskaun 50%! 
Sape-sape yang ada baucer buku 1Malaysia..lagi syok!

16 comments:

  1. best nyer...
    klau pergi ni mesti rambang mata kan ..
    x tau nak pilih yang mana

    ReplyDelete
  2. kalo ulat buku , mesti suke ni kan diskaun cenni . eyda dulu suke gak , skrg makin malas bace buku . huhuhu

    ReplyDelete
  3. fuh....best betol, ada potongan 50 peratus lagi

    ReplyDelete
  4. EITA:
    mmg pun..rasa sume nak beli..sbb ada diskaun byk.

    MISS B:
    Akak mmg sukaa buku..tp blm boleh jd ulat buku lg lah..^_^

    TP:
    tp ni utk buku DBP je, kalo semua lg best!

    ReplyDelete
  5. mmg kalau sampai tmpt sini yg tak minat buku jadi minat...

    ReplyDelete
  6. seriously kat mana ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. suka duduk kat kedai buku..
    hihi.. tak tau nak pilih yang mana -__-

    ReplyDelete
  8. sy pun suka masuk kedai buku...gila membeli.

    ReplyDelete
  9. seronoknya ujie, then kalau saya lepas beli tu mula lah tk tau nk baca yg mna dulu..hehe :)

    ReplyDelete
  10. betul..kalau ke pesta buku memang rasa susah nak pilih buku apa nak dibeli.

    ReplyDelete
  11. sebenarnya eja voucher in malay yang betul bauchar or baucer kak?hehe dah biasa voucher jer..
    dah lama tak g pesta buku..zaman sekolah dulu jer pegi..sekarang pegi kedai buku jer sokmo..huhu

    ReplyDelete
  12. PRETTYWRITE:
    yg betul..BAUCER.

    ReplyDelete
  13. Ishhh! Tersangatlah syok! Sy suke tol shopping buku mcm nie.

    =D

    ReplyDelete
  14. wahh bestnyaa..

    sale2 tapi ira xda gaji lagi..wuuu

    ReplyDelete
  15. wahh sampai 50% potongan.. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  16. ehehehe...da abis dah baucer...hukhukhuk...

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...