Wednesday, 15 February 2012

Tutup Aurat Supaya Selamat



Sekadar nak promosikan...

 Majalah Solusi Isu 41: TUTUP AURAT SUPAYA SELAMAT
Harga: RM10

Insyaallah akan terbit hujung minggu ini. RM10 mahal? Oh, tak...sebab kualiti kertasnya baik. Ilmu di dalamnya juga sangat berharga dan boleh dijadikan rujukan/panduan. Bila sebut aurat, ia bukan saja untuk perempuan tau. Sebab lelaki juga perlu ada ilmu ni untuk membimbing anak isteri nantinya.

Kalau tempat korang susah nak dapatkan  majalah ni, boleh beli secara online di SINI.

32 comments:

  1. akak pelanggan tetap eh...terbaik.hee

    ReplyDelete
  2. jarang beli mjlh.insyaallah boleh dptkn nanti...:)

    ReplyDelete
  3. memang mahal tapi tak rugi beli sebab isi dalam tu semunya menarik dan berguna.


    tapi, niza br sekali je beli :D

    ReplyDelete
  4. HJ:
    tak lah..beli ikut isu atau bila dah abis baca mjlh yg sebelumnya je.

    ni ada lg 2 isu tak abis baca..

    aishah:
    kalau ada isu yg menarik/perlu tahu, elok dapatkan.

    ieja:
    tepat sekali!

    niza:
    betul, kertasnya pun elok..tahan utk simpan buat koleksi.

    ReplyDelete
  5. majalah fevret ni..tapi tak selalu jugak yna beli..kadang kalau stress belek solusi ni lah baca tenang sikit..kadang beli edisi yang lepas2 kan dia terbitkan semula..ikut tajuk yang yana suka..hehe..

    10ringgit?yna beli 9ringgit..ke dah naik harga..huhu

    ReplyDelete
  6. oh tahniah akak menang dekat blog k.tihara tu ya..hehe..murah rezeki..:)

    ReplyDelete
  7. majalah tu memang berinfomasi dan juga sangat bermanfaat... tak pernah beli lagi.. kebanyakkannya pinjam kawan punya

    ReplyDelete
  8. suka nasihat akak tu ^__^ "sebab lelaki perlu ada ilmu ni untuk membimbing anak serta isterinya nanti" Hee..

    ReplyDelete
  9. menarik ni..boleh beli nanti..
    Harga ok lah..lagipun banyak ilmu yg boleh dijadikan panduan..

    ReplyDelete
  10. x tahu kat sini ada ke tak.....

    ReplyDelete
  11. bagus jugak ni...sekarang ni dah tiba masa tukar ke majalah ilmiah macam ni kan..bagus bagus :)

    ReplyDelete
  12. uji, lepas bace cete kat sini eh... perkongsian ilmu :)

    ReplyDelete
  13. Solusi online ada tak?..hehe saja je..bagus dan sesuai utk bacaan keluarga.

    ReplyDelete
  14. rasanya ni la satu2 nya majalah yang betul2 bagi ilmu..kan?kat sini susah nak dapat tapi ada adik saya selalu beli dan saya selalu pinjam..ekekekk

    ReplyDelete
  15. murah harganya kalau dibandingkan dengan ilmu yang kita dapat dari buku tu..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. prettywrite:
    betul, mcm ada motivasi penawar hati kan..
    tu harga dulu, harga skrg dah naik..^_^

    khai:
    pinjam pun ok apa, share ilmu.

    lily:
    majalah lain pun skrg mmg mahal2 kan lily.

    tihara:
    takmo tukar, tambah pun ok. tapi tambah belanja la pulak kan..hehe

    PCL:
    yup..bacaan seisi keluarga. mudah & jimat, beli satu utk semua!

    diana:
    akak rasa pun gitu, dulu baca Anis. tapi tak berapa menepati citarasa mcm Solusi ni.

    azlan:
    pemikiran yg baik!

    bloghok:
    sponsor benda rm10 tak best la kan..^__^

    ReplyDelete
  17. khairunnisa:
    kena ada statement tu..kot ada yg terlupa. ^_^

    ReplyDelete
  18. wow...terasa kagum ngan ujie. bagus2 panduan yg sgt berguna ni

    ReplyDelete
  19. kalau novel boleh beli,takkan majalah mcm ni tak blh..ermmm peringtan tuk sy..insyllah kalau jumpa nak beli gak...

    ReplyDelete
  20. TP:
    kagum sbb promo mjlh? ishh TP ni..

    WS:
    haa..bijak3!

    ReplyDelete
  21. hurm.. bagus ni sis.. thanks.. nak cari la 1..

    \\( ^_^ )//

    ReplyDelete
  22. Salam Ujie...,

    SOLUSI ini adalah antara Majalah Islam yg terbaekkk.... saya memang selalu mengikuti setiap keluarannya....Syabas Telaga Biru.

    ReplyDelete
  23. bgusnye mag nie...
    sy suke tgk bdk kecik pki tdung, sgt comel & menenangkn ati.. ^_^

    ReplyDelete
  24. ira da lama xbeli majalah kak..

    tp mmg ada dgr2 org sll promot mjlah ni..:)

    ReplyDelete
  25. azmnor:
    rasanya ni majalah Islam terbaik..isi mantap, penampilan menarik, penulis berkaliber.

    nisa:
    a'ah kan..cute je bdk kat mjlh ni. ^_^

    ReplyDelete
  26. x pernah beli tpi pernah juga terbaca majalah ni..... hehe

    ReplyDelete
  27. mmg banyak ilmu agama dapat dr buku neh....suke2...

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...