Tuesday, 13 December 2011

Free Service Has To Stop

Itulah yang pihak ShoutMix bagitau. Selepas 1 Januari 2012, tiada lagi istilah percuma untuk menggunakan servis ShoutMix ni. Bagi blogger yang memasangnya, kita ada dua pilihan:
  • berhenti guna
  • atau..bertukar ke pelan berbayar serendah $0.99/sebulan.
Keputusan saya tentulah berhenti guna. Yang harga $0.99/sebulan tu tentunya dalam USD ya. Kalau nak tau lebih lanjut sila klik sendiri kat Shoutmix Box tu, bahagian atas kiri..IMPORTANT NOTICE.


12 comments:

  1. buang terus je..boikot kak ujie.haha

    ReplyDelete
  2. hj:
    boikot akak ke boikot shoutmix??
    @_@

    diana:
    ala..cbox tu tak best. leceh kena taip sume2 tiap2 kali..

    ReplyDelete
  3. Tak payah guna shoutbox pun takpe. Sejak kebelakangan ni dipenuhi dgn mesej spam, kebanyakannya bisnes online...

    ReplyDelete
  4. mmg dah lama tk guna ni..slu ske guna..siap buh dua ketui lam blog..kui4 :D

    ReplyDelete
  5. owh..kalau saya kena bayar pun terminate jer laa...hehehe..

    Regards,
    -Strider

    ReplyDelete
  6. Salam ujie..,

    saya pilih buang jer shoutbox tu...memang betul kata mie jadi spam bissness on-line jer....

    ReplyDelete
  7. tak payah guna dah lepas ni..jom sama2 kita buang..hihi

    ReplyDelete
  8. eita:
    saya pun baru je perasan notis kat shout box tu.

    ReplyDelete
  9. memang dah tak guna sis.sejak dulu kala lagi.hehe

    *guna masih baru lgi kat sini,skg nak guna rasanya bnyak spam je lebih.hehe

    ReplyDelete
  10. la, yaka kak..huhu..kejamnye mentang2 la ramai pakai..tak snaggup nak bayar, wanie pun stop jugak la..

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...