Tuesday, 27 December 2011

Enam Bulan Sudah...


Hari ini...
Enam bulan sudah mengenal dunia blog,
Belajar membina sendiri sebuah blog peribadi,
Belajar apa itu Nuffnang, widget dan bermacam lagi.
Terima kasih kepada tutorial teman blogger!

Sesungguhnya...
Enam bulan ini terasa lebih 'hidup',
Fikiran bekerja demi menghasilkan tiap entri,
Yang kadang terasa malu bila membacanya sendiri.
Terima kasih kepada kalian yang masih sudi membaca!

Juga...
Enam bulan ini terasa lebih ceria,
Hadirnya teman-teman blogger seikhlas rasa,
Tidak bersua, tanpa suara...kita mampu berbicara,
Jantina, umur, latar belakang hidup...bukan persoalan kita.
Terima kasih di atas rasa persaudaraan ini!

Andainya...
Enam bulan ini ada yang tak senang di hati,
Kerana ada entri dan komen yang tak serasi,
Kemaafan dipinta...kelemahan diri ini jangan diambil hati.
Sekali lagi..MAAF!

Terima kasih...
BUAT SEMUA TEMAN BLOGGER & PEMBACA YANG SUDI SINGGAH,
Terutamanya 5 teman yang paling setia meninggalkan komen...
Achie, Diana, Azmnor, Azlan, dan Lily
Kalian semua selalu membuat diri ini tersenyum sendiri!
Paling berjasa tentunya suami yang mendorong untuk berblog.
Sekali lagi...TERIMA KASIH!
^__~

35 comments:

  1. Ujie, 6 bulan begitu pantas berlalu... suatu masa nanti segala yg ada di sini andai dibaca semula pasti ada sejarah nyata..

    ReplyDelete
  2. tea:
    ada sejarah, ada memori yg tercipta..

    tea juga akan menjadi sebahagian dari memori itu!

    ReplyDelete
  3. seronok berblog tambah2 insan tersayang sentiasa bagi sokongan..:)

    ReplyDelete
  4. Salam Ujie..,

    semuga segala pahit manis berblog menjadi memori yg indah...

    saya pun minta MAAF atas komen yg mungkin berlain maksud dr yg diharapkan...

    semuga terus berblog....aaminnn

    ReplyDelete
  5. Salam Ujie..,

    camner balik Johore mesti BEST...tapi dengar kat sana hujan sekarang ni...

    ReplyDelete
  6. diana:
    betul sgt..!

    azmnor:
    rasanya..lebih byk manis.
    insyaallah, akan terus berblog. ^_^

    *best..dpt jenguk keluarga!
    tapi mmg hujan memanjang...

    ReplyDelete
  7. terharunya..nama saya pun ade..hehehe..btw bagi seorang isteri yang suka blogging restu suami tu penting..kan??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. terima kasih menjadi kawan saya juga kakak..:)..nanti boleh jadi kawan alam nyata pula..:)

    ReplyDelete
  9. salam kenal ujie...
    k.izan singgah dari blog diana...

    harap2 ujie terus happy berbelog lepas ni... seronok bila tiap hari kenal kawan2 baru kan...

    ReplyDelete
  10. salam kenal..

    6 bulan ek..smoga makin btambah idea untuk berblog :)

    wah org johor ek..tang mana tu :)

    ReplyDelete
  11. teruskan berblog ye..seronok berblog bila ada 'kwn karib' kat blog kan.semangat nak buat entry

    thanks jugak kat ujie selalu datang blog sy =)

    ReplyDelete
  12. teruskan berblog ye..seronok berblog bila ada 'kwn karib' kat blog kan.semangat nak buat entry

    thanks jugak kat ujie selalu datang blog sy =)

    ReplyDelete
  13. azlan:
    ^__^
    kalau suami restu, baru sng nak blogging. hati tenang..

    prettywrite:
    bisa saja dik! ^_~

    ReplyDelete
  14. izan:
    salam kenal juga..
    harini pun seronok dpt ramai kwn baru! ^__^

    rara:
    hmm..mcm tak percaya kalau dpt 6 thn tu tau..

    sisdee:
    salam kenal jugak..
    saya kat pontian. sama negeri ke?

    ReplyDelete
  15. munna:
    betul tu..kwn2 yg buat kita selalu bersemangat!

    *awak pun rajin dtg sini..^_^

    ReplyDelete
  16. berblog buat lupa seketika dengan stress keje..

    ReplyDelete
  17. Tahniah baru 6 bulan sudah mencapai kejayaan cemerlang...

    Tajuk entri terbaru di blog JR: "Cara Mudah Mengesan Kewujudan Jin Dalam Tubuh: Do It Yourself"

    ReplyDelete
  18. apa pun semestinya keluarga itu didahulukan...

    #maafkan sy juga sis andai pena terkasar bahsa,niat sy bukan mencari musuh..tapi yakni satu,persahabatan itu lebih baik^^

    #kim slm ngan asben ensem ye^^

    ReplyDelete
  19. salam kenal

    memang seronok dapat
    tambah kawan baru dan ilmu kan :)

    ReplyDelete
  20. sama2.hehehe.jd blogger best kan =)

    ReplyDelete
  21. Salam Ujie,

    Selamat berblog selagi kita tak rasa jemu. Banyak info dan teladan yang dapat dikongsi bersama...

    ReplyDelete
  22. TERIMA KASIH atas kata-kata semangat & doa kalian..^__^

    ReplyDelete
  23. ws:
    ait..blm jumpa dh kata ensem?? *__*

    ati:
    salam kenal jugak!
    betul..kwn & ilmu...

    mie:
    tulah tujuan berblog, sharing!

    ReplyDelete
  24. 6 bulan?..
    wah,,
    taniah2..
    semoga masih terus aktif..
    dgn entry2 yang best mcm selalu..
    :)

    ReplyDelete
  25. lia:
    thanks, insyaallah akan terus aktif. ^_*

    ReplyDelete
  26. memang ensem pun..suami ai,ai tau la..heehe jgn marah.

    #sy bukan gay,sy okey^^

    ReplyDelete
  27. berblog mmg best..esp. dpt kwn blogger yg best n sporting ;)

    ReplyDelete
  28. chayok2 kak :)
    semoga lebih maju taw!

    ReplyDelete
  29. ws:
    pandai betul adik achie nih!!

    cik tom:
    sporting mcm cik tom..blogger glamer yg sudi jenguk blogger hingusan! ^__^

    aimie;
    thanks dik..

    ReplyDelete
  30. merangkak slow2,skrg da aktif blog, rmai yg setia, mesti seronok kan..hehehe

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...