Thursday, 17 November 2011

Contest Blogger Idol By Achie & Eyda



Siapakah blogger inspirasi...
Itu soalan yang diberi.
Blogger Diana Rashid sumber inspirasi.
Tunjuk ajar diberi seawal blog beroperasi...
Header pertama blog ini turut diberi.

Walau berstatus ibu dan isteri,
Sangat bijak masa di bahagi...
Blog tetap hebat, keluarga tidak terabai.
Itulah yang menjadi inspirasi.
Buat semua blogger bergelar isteri.

Apa matlamat dalam jangkamasa terdekat...
Pastinya ingin meningkatkan jaringan sahabat,
UV juga harap dapat dipertingkat,
Pembaca setia ingin diikat,
Jauh di mata, di hati terasa dekat.

Masa hadapan turut bermatlamat...
Pastinya ingin seperti blogger terhebat,
Sekali buat entri ramai yang 'melekat',
Entri pula yang memberi manfaat,
Untuk panduan dan saling ingat-mengingat.

Sebagai memenuhi syarat, saya tag Ieja dan Lia.
Yang lain-lain pun, dijemput KLIK pada banner di atas untuk join!


*Ini entri nak menang. Rasanya ayat dah cukup hebat..harap Achie berkenan ya!

17 comments:

  1. wah,,,tapi akak diana memang best,,,banyak mengajar blogger baru,,

    ReplyDelete
  2. terima kasih daun keladi sebab join contest kami. semoga berjaya! :)

    ReplyDelete
  3. yen:
    betul..rajin pulak singgah selalu.

    eyda:
    takmo daun keladi, bagi hadiah la lagi..
    *thanks sudi singgah.

    ReplyDelete
  4. sangat menarik ayat2 ni..
    Good Luck ye.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Lily:
    thanks..oh, bagusnya kalau juri yg cakap gini!

    ReplyDelete
  6. kelu jari nak menaip..
    heheh...
    terima kasih...

    Semoga kita berdua yang dapat perfume tu..
    ekekekeke

    ReplyDelete
  7. diana mmg terbaik..brani bg pndpt sndiri n sangat2 rjin update :D

    ReplyDelete
  8. alamak..baru igt nanti nak tag dia..da dia join dulu...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. menarik..mcm tau2 je sy suka puisi,pantun ni..hahaa

    gud luck sis^^

    ReplyDelete
  10. diana:
    kelu jari?? jgn lama2..nanti tak dpt update entri.

    ctk:
    lagi kelu jari k.diana baca komen ct ni! ^__^

    azlan:
    apsal lambat..

    ws:
    thanks krn tertarik..ada harapan la ya. hehe..

    ReplyDelete
  11. tea:
    saje suka2 & sambil support kwn2.

    *kalau tak join, nanti achie merajuk! haha..

    ReplyDelete
  12. salam ujie..,

    agak sibuk sekarang ni tak sempat join contest.....nak up-datekan blog pun tak sempat lagi ni..

    ReplyDelete
  13. azmnor:
    takpe, dulu kan yg utama. ^_^

    ReplyDelete
  14. tq tag saya...
    InsyaAllah.
    free n sempat,
    sy join.. :)

    ReplyDelete
  15. khalila:
    thanks..skdr mencuba sedaya upaya. ^__^

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...