Monday, 24 October 2011

Teman Tapi Mesra

"Teman Tapi Mesra"
Ni tajuk untuk widget Top Commentator yang baru saya pasang.
Memang betul..korang teman-teman yang saya tak kenal secara fizikal, tapi mesra kerana rajin komen.
Komen yang ditinggalkan tu merupakan medium komunikasi yang membuatkan kita rasa 'dekat'.

Sebab saya pasang widget ni:
  • sebagai blogger baru, banyak perkara ingin saya belajar. Untuk belajar kena mencuba!
  • sebagai menghargai teman-teman yang sudi tinggalkan komen di blog hingusan ni.
  • untuk memudahkan saya blogwalking pada masa-masa sibuk. Jika masa terhad, sesi lawatan blog juga terhad kepada "Teman Tapi Mesra".
Rasanya widget ni tak terlalu menambah berat untuk loading blog saya kan..?


p/s: idea pasang widget ni terhasil sebab beberapa hari ni saya agak sibuk..ada majlis pernikahan dan kenduri kahwin adik ipar di Klang, Selangor (rumah pengantin perempuan). Jadinya keluarga dan saudara-mara dari Johor, Perlis dan Pulau Pinang semua datang berkumpul di Selangor ni. Selepas ni barulah saya boleh ziarah dan membalas jejak korang ya!


19 comments:

  1. nampaknye wanie tak cukup mesra lagi ni..tak tersenarai dalam teman tapi mesra..huhu

    ReplyDelete
  2. wanie: haa..dah ada dah nama wanie tu. *__*

    ReplyDelete
  3. hehehe..widget nie rasanya tak effect sgt atau membuatkan blog jadi berat..hehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. nak komen!nak komen!nk ade nma kt benda tu.hahaha

    ReplyDelete
  5. yeahh,,teman tapi mesra,,,alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  6. akak pasang widget ni tapi tak keluar..
    pelik la...

    ReplyDelete
  7. diana: perasan jugak yg kat blog akak tu..
    akak try yg saya pasang ni lah.

    fadzli:widget ni utk Top 20 je...asal sudi bertandang, tu pun tanda mesra!

    ReplyDelete
  8. Salam Ujie..,

    Teman tapi mesra.., betul laa tu .., asalkan tak melangkaui batasan..... berkawan biar berjuta-juta...hehehe....sampai ke..?

    hidup ceria dengan adanya teman...saya pun bagitu juga...

    ReplyDelete
  9. teman tapi mesra deh..hehee

    takpe,sama je pun kita ni.masing2 blogger baru,tkpe bantu setakat yang mampu..take care^^

    ReplyDelete
  10. hehehe,,
    tq! teman tapi mesra..

    :)

    ReplyDelete
  11. Salam kenal.. Samalah kita ,eniti dunia blog

    ReplyDelete
  12. rasanya ada oke, x de pn x pe kowt...

    ReplyDelete
  13. owh kite dulu pun pernah pasang masa baru2 buat blog.oklah widget ni tanda mghargai kawan2 yg rajin komen.sambil tu blh bw kat blog diorg pula,give and take gitu :)

    ReplyDelete
  14. aleasara: sambil tu boleh gak kwn2 blogger lain jenguk blog diorang kan..

    ReplyDelete
  15. ct suka widget tu..senang ckit nk thu spe yg selalu stalk kita..hihi

    eh2..ct termasuk lahh :D

    ReplyDelete
  16. ctk: ct ni antara blogger yg baru2 je kenal tapi sgt rajin singgah. terima kasih!

    ReplyDelete
  17. hehehe...sbb kak ujie baik, ct singgah..lau garang, ct pOn takOt nk dtg..hihi..thank ye :D

    ReplyDelete

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...