Tuesday, 28 June 2011

Jualan Gudang Crocs.

Baru-baru ni saya pergi ke Jualan Gudang Crocs di Ikano Power Centre. Tujuannya mestilah nak membeli kasut Crocs dengan harga lebih murah. Saya memang suka pakai Crocs sebab material macam getah, lasak untuk apa jua keadaan. Terkena kotoran, hujan, lecak..semua tak kisah. Boleh basuh dengan mudahnya!

Sampai sana orang tak terlalu ramai sebab masa tu hari bekerja. Hati pun senanglah, orang tak ramai mesti boleh dapat kasut idaman. Tapi akhirnya saya kecewa...takde kasut untuk saiz saya! Puas saya pusing-pusing, tanya pekerja kat situ..sah takde saiz 5 atau 6. Maka, balik la saya dengan kecewanya...kasut untuk perempuan yang ada cuma saiz 4 dan 11 ke atas.

Yang beruntung suami saya, dia dapat beli kasut yang biasa dijual RM180 dengan harga RM80 je. Memang berbaloi!

Moral cerita, kalau ada jualan gudang tu janganlah 'excited' sangat. Sebab yang dijualnya produk yang tak habis jual..yang kurang permintaan, jadi jangan kecewa kalau balik dengan tangan kosong!

*tips: kalau nak tau 'sales' terkini, boleh 'LIKE' fanpage "shoppingnsales".

No comments:

Post a Comment

Komen kalian...bicara antara kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...